Christiania Glasmagasin rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: april 23, 2021

Christiania Glassmagasin er et norsk selskap innen detaljhandel som selger glass og interiørartikler via fysiske butikker rundt om i Norge og via e-handel på nettet. Christiania Glassmagasin nettbutikk finnes på nettadressen ”Cg.no” og her finnes et bredt sortiment med tusenvis av produkter som er tilgjengelige for bestilling.

I utvalget finner du blant annet servise og servisedeler, glass, kunstglass, kjøkkenredskap, bestikk, kvalitetskniver og elektriske husholdningsapparater.

Prisene er veldig lave og du skal ikke bli overrasket om det er hos Christiania Glassmagasin at du finner markedets absolutt laveste pris på det du leter etter. Selskapet har en prisgaranti som innebærer at om du har kjøpt en vare som senere viser seg å selges billigere hos en annen aktør, så betaler Christiania Glassmagasin tilbake mellomlegget. Utover de lave ordinærprisene har Christiania Glassmagasin også stadig skiftende kampanjer og tilbud. Vil du ha ytterligere rabatter og lavere priser er det mulig å bli med i Christiania Glassmagasins kundeklubb. Som medlem i kundeklubben kan du benytte deg av spesielle kampanjer og ha mulighet å kjøpe utvalgte varer til kundeklubbpriser.

Christiania Glasmagasin rabatt

Handler du hos Christiania Glassmagasin får du 30 dagers åpent kjøp. Det finnes en rekke sikre betalingsalternativer å betale bestillingen sin med. Leveransene er hurtige og tar vanligvis 1-3 dager. Handler du for over 1000 kr får du også fri frakt.

Minst 20% rabatt hos Christiania Glasmagasin
Gratis frakt på kjøp over 499 kr hos Christiania Glasmagasin
Få Christiania Glasmagasins beste rabatter og eksklusive rabattkoder

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK