Dekkonline rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: april 20, 2021

Dekkonline

Dekkonline.com er en nettbutikk spesialisert på alt som har med bildekk å gjøre. Dekkonline.com eies av det tyske selskapet Delticom AG og har vært på nett siden begynnelsen av 2000-tallet. I det brede utvalget av dekk og felger finnes produkter som sommerdekk, vinterdekk (pigger eller piggfrie) samt helårsdekk i alle størrelser, fra kjente varemerker som Continental, Michelin, Nokian, Pirelli, Goodyear og Star Performer.

Det finnes også et stort utvalg av spesialdekk som lastebildekk, veteranbilsdekk, motorsykkeldekk, racerdekk, industridekk, punkteringsfrie dekk, offroaddekk, sykkeldekk samt miljødekk. På Dekkonline.com kan man også kjøpe motorolje og visse bildeler, for eksempel katalysatorer og kjetting. Dekkonline tilbyr en søketjeneste på sin nettside som gjør det lett å finne en dekkmontør i nærheten av deg som kan hjelpe med monteringen av dine nye dekk. Om du vil, så kan du velge å få dine nye dekk levert til det valgte verkstedet. Alle som jobber på Dekkonline er eksperter på dekk, og som kunde er du alltid velkommen til å spørre om du har noen spørsmål eller funderer på noe angående dekk. Dekkonline.com har et nært samarbeid med de ledende dekkforhandlerne som gjør at de ligger i spissen på dekkmarkedet.

Nettsiden tilbyr en variasjon av betalingsløsninger, blant annet kreditt- eller betalingskort, bankoverføring eller PayPal. De leverer dekkene på døren til deg, og du kan til og med bestille montering på felg ved levering. Leveringstiden er ca 7 dager i hele Norge og man kan velge å bestille til en gitt adresse, eller til nærmeste utleveringssted. Alle prisene på nettsiden er inklusiv moms. Nettbutikken opplyser at dersom man ønsker å benytte seg av den lovgitte angreretten ønsker de at varene ikke returneres til Tyskland via post, men kanselleringen håndteres av kundeservice og deretter kommer de og henter dekkene hjemme hos deg og tilbakebetaler fakturabeløpet direkte til deg. Alle kunder som handler hos dekkonline.com har hele 30 dagers returrett, men dekker ikke eventuelle returkostnader.

Dekkonline har også mye tilgjengelig informasjon på nettsiden der man kan oppsøke informasjon angående dekkbetegnelser, hvilke monteringspartnere de samarbeider med, tips og råd angående valg av dekk, dekktrykk og hvordan man beregner bremselengde og vannplaning på de forskjellige dekktypene. De har også forskjellige informasjonssider som forklarer hvilke dekk som passer til bruk sammen med kjetting på vinterføre, hva maksimumshastigheten på vinterdekk er og når det er pålagt å bytte til vinterdekk. På nettsiden kan du også søke deg frem til dine nye dekk ved å søke etter størrelse, merke eller ved å lete gjennom topplisten over de mest solgte dekkene i nettbutikken.

Dekkonline rabatt

Slik bruker du en rabattkode hos Dekkonline

 • Legg til de produktene som du vil kjøpe i handlekurven.
 • Når du vil fullføre din ordre, klikker du på "Bestill nå".
 • Du kommer nå til en side der du får se et sammendrag av din ordre med artikler, priser, moms etc. Se igjennom at alt stemmer og klikk deretter på "Til steg 2".
 • Nå vises ytterligere et steg der du skal skrive inn dine personopplysninger.
 • Skriv inn dine personopplysninger og klikk deretter på "Til steg 3".
 • I steg tre får du se ytterligere et ordresammendrag der ditt navn og din adresse også vil vises.
 • Kontroller at adresseopplysningene og annen informasjon stemmer, og velg deretter betalingsmåte.
 • Nedenfor de ulike betalingsmåtene står det "Løs inn kupong / rabatt", med understreket tekst, og det er her rabattkoden skal brukes.
 • Akkurat under teksten "Løs inn kupong / rabatt" finnes det en tekstrute hvor du skal skrive inn din rabattkode.
 • Skriv inn din rabattkode og klikk på "Løs inn kupongen".
 • Din rabattkode er nå innløst og prisen på ordren skal synke.
 • Du kan nå gå videre til steg fire for å fullføre din bestilling fra Dekkonline.

Opptil 20% rabatt hos Dekkonline
Få Dekkonlines beste tilbud og eksklusive rabattkoder

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK