Flixbus rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: april 28, 2021
    Publisert: september 24, 2020
  • 160

Opptil 25% rabatt hos Flixbus

VIS RABATT/RABATTKODE bud.
  • Added september 24, 2020 by Axel Hernborg
    Publisert: april 28, 2021
  • 73

Få Flixbus-rabatter og rabattkoder

VIS RABATT/RABATTKODE vet.
  • Added april 28, 2021 by Axel Hernborg

Flere rabatter til deg som skal ut og reise!

Skal du reise i Europa kan du også besøke våre andre reisepartnere for å se om de har noen gode rabatter. Vi har samarbeid med flere store reisebyråer og reiseselskaper. Du kan blant annet finne en rabattside med rabattkoder for Expedia, en for Sembo og en annen for Hotels.com. Du kan også finne rabattkoder og tilbud fra DanCenter. Bruk noen ekstra minutter på siden vår og det er ikke umulig at du finner en virkelig god rabatt!

FlixBus

FlixBus er et ungt fjernbuss-nettverk som begynte som et lite startup-firma i München i 2013. Tre unge tyske entreprenører ønsket å skape en bærekraftig reisemåte som også var komfortabel og rimelig. I dag er selskapet markedsledende i Tyskland.

FlixBus har for tiden 900 destinasjoner i 20 land, og antall reisemål øker kontinuerlig. Tjue millioner mennesker reiser med FlixBus hvert år. FlixBus står daglig for 100.000 forbindelser mellom Europas byer.

På flixbuss.no kan du bestille reisen og få informasjon om bussholdeplasser, destinasjoner, forbindelser og tjenester. Her finner du rutetider og administrerer dine bestillinger. Du kan også bestille billetter via FlixBus sin gratis app som kan lastes ned fra Windows Store, App Store, Google Play Store eller Amazon App Store. FlixBus-bussene har høye komfort-, sikkerhets- og miljøstandarder, og bussene er økologiske. Alle bussene på FlixBus har god benplass, seter med justerbare ryggstøtter, snacks og drikke for kjøp i bussen, toalett, stikkontakter og Wi-Fi. Også store personer har nok plass. På nettstedet er det reisetips som fornøyelsesparker i Europa, tips om shoppingdestinasjoner og destinasjoner for romantiske turer. Vil man ha oversikt over FlixBus komplette nettverk av europeiske ruter kan man klikke på et kart i pdf-format på nettstedet.

Flixbus banner

Betalingsmetode avhenger av hvor du foretar bestillingen. Nettbestilling kan betales med blant annet kredittkort(VISA eller MasterCard), PayPal, Direct Transfer og iDeal. Hos bussjåføren betaler du kontant mot kvittering som samtidig fungerer som billett-/bestillingsbekreftelse. På salgssteder og reisebyråer betaler du også kontant.

FlixBus har 1000 ansatte på sine kontorer i München, Berlin, Paris, Milano og Zagreb og flere tusen sjåfører fra samarbeidspartnere over hele Europa.