Glass og Interiør rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: oktober 15, 2021

Glass og Interiør er et norsk selskap som selger produkter til hus og hjem på nettet. Selskapet ble stiftet i 2006 og for noen år siden kom Glass og Interiør (Glas och Interiör) også til Sverige.

Glass & Interiør har et stort sortiment med hundrevis av produkter til hus og hjem. Her finnes kjøkkenredskap, møbler, lamper, tapet, tekstiler, bestikk, porselen og mye annet. Alle varer kommer fra flere velkjente varemerker som Design House Stockholm, Eva Solo, Fiskars, Iittala, Kosta Boda, Le Creuset, Orrefors, Rörstrand og mange flere. Totalt finnes det innredningsprodukter til hjemmet fra over 80 varemerker hos Glass og Interiør.

Glass og Interiør banner

Under kategorien «interiør» kan du finne et stort og inspirerende utvalg av store og anerkjente merker som Arne Jacobsen, Bitz, Bloomingville interiør, Design house Stockholm og Rosendahl. I kjøkkenkategorien vil du finne varer som termokopper, stavmiksere, gryter, kniver og presskanner fra kjente og kjære merkevarer som Eva Solo, Skagerak kjøkken, Wesco og Zassenhaus. Ellers kan du finne både hardangerbestikk, Bjørklund og lekre hagemøbler fra Skagerak Denmark.

Målet til nettbutikken er å kunne tilby sine kunder et bredt utvalg av varer i segmentet hus og hjem. De tilbyr både utlevering i sine lokaler i Tønsberg og frakt via PostNord MyPack, PostNord hjemlevering og Bedriftspakker. Betalingsalternativene inkluderer Vipps, Bambora faktura, Bambora delbetaling, og Visa og Mastercard. Normal leveringstid er 1-3 dager. Utover den ordinære angreretten tilbyr nettsiden hele 30 dagers åpent kjøp; eneste kravet de setter er at de returnerte varene skal returneres med originalemballasje og i samme stand som de var da de ble sendt fra leverandøren. Kunden er ansvarlig for å betale returporto. Ønsker du å bestille som gave kan de også levere varen med et personalisert kort, dette gjøres på forespørsel.

Under kategorien «supertilbud» vil du alltid finne varer i forskjellige kategorier som er godt rabattert, og du kan gjøre noen skikkelige kupp på populære merkevarer. Denne kategorien er alltid fylt opp av vakre interiørartikler fra alle kategoriene nettsiden tilbyr. Under fanen «lagersalg» vil man alltid finne varer som med hele 50%-80% rabatt. Glass og Interiør tilbyr også mulighet for kjøp av firmagaver på forespørsel. Her tilbyr de både vakre vaser, telysholdere, whiskeyglass og vinglass som blir sterkt rabatterte når man bestiller i bulk.

Tilbakemeldinger fra kunder via den anerkjente nettsiden Trustpilot ger Glass og Interiør 4,3 av 5, og det skrytes mye av kundeservice med rask og god oppfølging, smidig og enkel handel, og rask bekreftelse og utsendelse.

Minst 20% rabatt hos Glass og Interiør
Få Glass og Interiørs beste tilbud og eksklusive rabatter
Opptil 70% rabatt på lamper hos Glass og Interiør
Minst 10-20% rabatt på tekstiler hos Glass og Interiør
Opptil 60% rabatt på interiør hos Glass og Interiør
Minst 20% rabatt på kjøkken / bestikk hos Glass og Interiør
Opptil 70% rabatt på juleprodukter hos Glass og Interiør
Opptil 50-70% rabatt på møbler hos Glass og Interiør
Opptil 70% rabatt på serviser / glass hos Glass og Interiør

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK