inCover rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: april 20, 2021
    Publisert: september 24, 2020
  • 521

Opptil 30% rabatt hos inCover

VIS RABATT/RABATTKODE bud.
  • Added september 24, 2020 by Axel Hernborg
    Publisert: april 20, 2021
  • 209

Gratis frakt på kjøp over 300 kr hos inCover

VIS RABATT/RABATTKODE ane.
  • Added april 20, 2021 by Axel Hernborg

InCover er lokalisert i Nydalen i Oslo og tilbyr mobiltelefon-deksel og annet tilbehør til alle mobiltelefoner. Med et deksel kan du velge farge og utseende på telefonen din, i tillegg til at noen også gir deg muligheten til å benytte dekselet til lommebok slik at du alltid har med deg de viktigste kortene når du har mobiltelefonen i lomma.

Du kan velge mellom alt fra deksler som fungerer som støtte for din telefon eller ditt nettbrett om du har lyst til å se på film, til skjermbeskyttere slik at du unngår å knuse skjermen eller telefonen om du er uheldig. Selv om man forsøker å passe godt på telefonen eller nettbrettet, så kan det raskt skje at man likevel oppleve at brettet eller telefonen går i bakken. Når skjermen er knust, kan det være en kostbar prosess å få den fikset, og da er en skjermbeskyttelse eller et deksel en billig forsikring.

InCover tilbyr gratis frakt på alle forsendelser og tar betaling med Visa eller Mastercard slik at det er enkelt å handle hos dem nesten uansett hvilket kort man har.

inCover betaling