Interflora rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: juli 15, 2021

Interflora.no er med sine rundt 400 butikker i Norge, en av landets ledende blomsterbutikker som tilbyr personlig levering av blomster på døren. Kjeden er verdens største og eldste blomsterorganisasjon, og har sine røtter tilbake til 1908. Interflora har virksomhet i ca. 140 land og og det er over 55.000 Interflora-blomsterbutikker. Hvert år leverer de ca 32 millioner blomsterhilsner. Butikkene er tilsluttet Interflora Inc, og kjeden er eid av sine egne blomsterforhandlere, hvilket betyr at forhandlerne selv bestemmer hvordan organisasjonen skal drives. Administrasjonskontoret ligger på Billingstad i Asker.

Hos Interflora får du et godt utvalg av alt fra blomsterdekorasjoner og blomsterbuketter til rimelige priser. Interflora.no har bistått sine kunder i over 100 år, og har derfor god erfaring i å lage vakre blomsterdekorasjoner og buketter. Starten til bedriften var i begynnelsen av 1900-tallet der to brødre som drev hver sin blomsterbutikk på hver sin side av Berlin som startet et samarbeid. «Si det med blomster» ble visjonen, og en enorm utvikling ble satt i gang. I Norge ble de første forhandlerne etablert i 1915, og elleve år senere ble Norsk Blomster Telegraf opprettet; organisasjonen som i dag heter Interflora, et navn som er internasjonalt anerkjent, og forbundet med kvalitet og stolthet.

Interflora blomster

Interflora.no tilbyr et meget godt utvalg til deg som ønsker å gi bort en blomsterhilsen til de som behøver en kondolanse, kjærlighet eller en bursdagshilsen. Med rabattkoder til Interflora.no vil du garantert bli overrasket over det gode utvalget av farger og blomsteroppsatser. Bestill en blomsterhilsen eller en vakker blomsteroppsats i dag. Hos Interflora.no finner du også informasjon om hvordan du kan ta vare på blomstene du har kjøpt, og hvordan du kan få dem til å holde seg vakre lengre slik som hvordan man beskjærer, hvor ofte man bør bytte vann og hva man bør tilsette.

Bedriften består av gode faghandlere, og sørger for å kvalitetssikre forhandlerne sine ved utførelse av jevnlige tester av leveransene fra medlemsbutikkene. Dette gjøres ved å foreta «mystery shopping» som går ut på å bestille ordre fra butikkene anonymt, og blomstene som ankommer vurderes av uavhengige fagdommere som setter strenge krav til kvalitet. Denne måten å sjekke leveransene på sikrer at Interflora trygt kan love sine kunder vakre blomsterdekorasjoner av høy kvalitet.

Inteflora tilbyr også en egen kundeklubb med navnet Interflora+ der medlemmene får egne medlemstilbud på blomster, i tillegg til informasjon og inspirasjon gjennom nyhetsbrev, tips og råd fra dyktige fagfolk og en skreddersydd kalender med oversikt over årets viktigste merkedager. Medlemsskapet er gratis, og man kan velge hvilke medier man ønsker nyhetsbrev tilsendt via, som for eksempel sms, e-post eller tilpasset reklame på sosiale medier.

Vanlige spørsmål om Interflora rabattkoder og tilbud

Hvis jeg finner flere Interflora rabattkoder, kan jeg kombinere disse for å få flere rabatter?

Nei, du kan ikke kombinere flere kampanjekoder for å få en større totalrabatt. Har du en kode som gir 15 % rabatt og en som gir 10 % rabatt, kan du ikke legge til disse slik at totalrabatten blir 25 % rabatt.

Hvordan finner jeg en Interflora rabattkode?

Du finner vanligvis rabattkoder ved å besøke ulike såkalte rabattkodesider som publiserer kampanjekoder og tilbud. Du finner dem også direkte på Interfloras nettsider. To andre måter å få Interflora rabattkoder og tilbud på er å abonnere på nyhetsbrevet og motta dem direkte til din e-post eller å besøke Interflora på sosiale medier.

Gjelder alltid Interflora rabattkoder for hele sortimentet?

Som standard får du rabatt på hele sortimentet, men det kan hende at kampanjekodene noen ganger kun gjelder utvalgte deler av sortimentet. På hvilke produkter en rabattkode gjelder må stå i betingelsene som gjelder for koden.

Hvor mye lavere pris kan du få med en Interflora rabattkode?

Kodene gir vanligvis 5 % rabatt, 10 % rabatt, 12 % rabatt eller 15 % rabatt. At en kampanjekode gir mer enn 15 % rabatt er svært uvanlig, men kan forekomme ved ekstremt spesielle kampanjer.

Kan jeg bytte en Interflora rabattkode mot kontanter?

Nei, du kan ikke bytte en rabattkode mot kontanter. Du kan kun bruke den til å få rabatt på bestillingen din hos Interflora.

Hvor lenge er gyldigheten til Interfloras kampanjekoder?

Dette er noe som endrer seg. Noen kampanjekoder kan være gyldige i et helt år, mens andre kun er gyldige for én dag eller noen få dager. Hvor lang gyldighetsperioden er bør du finne der rabattkoden ble publisert, for eksempel på en rabattkodeside eller i et nyhetsbrev hvor rabattkoden ble sendt ut. Har du problemer med å finne gyldighetsperioden bør du kontakte kundeservice.

I tillegg til rabattkoder, hvordan kan jeg få en ekstra god pris hos Interflora?

Det er ofte ulike kampanjer og tilbud hos Interflora som ikke krever rabattkode for å være med på. Du bør kunne finne disse kampanjene direkte på Interfloras hjemmeside. Det er greit å vite at Interfloras kampanjekoder i de fleste tilfeller kan kombineres med andre tilbud. En av de sikreste måtene for å få spesialkampanjer og tilbud fra Interflora er å bli medlem av Flower Club. Som medlem i Flower Club får du bonuser, personlige tilbud og flere andre fordeler.

Interflora rabattkode: 100 kr rabatt
Interfloras bestselgere fra 279 kr
Blomster personlig levert på døren fra 229 kr hos Interflora
Kondolanse-bukett fra 229 kr hos Interflora
Få Interfloras beste tilbud og eksklusive rabatter som medlem i Interflora+

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK