Kondomeriet rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: juli 4, 2021

Kondomeriet AS er et norsk selskap som via netthandel og fysisk butikkhandel selger ulike typer erotiske produkter og sexleker. Selskapet ble grunnlagt allerede i 1989, og har takket være sine over 25 år på markedet blitt en Norges største aktører innen sitt produktområde. I starten åpnet den første butikken i Oslo, og utviklet seg først ved å starte med postordre. Senere blir nettbutikken startet, og homeparty ble etablert. Utvalget øker også når salg av erotiske filmer blir lovlig i Norge i 2006. De neste årene og frem til i dag har selskapet økt betraktelig, både med tilstedeværelse i sosiale medier, lansering av egne produkter og økende reklame på TV.

Inne i nettbutikken Kondomeriet.no finnes et bredt utvalg av sexleker, sexhjelpemiddel og andre produkter for et bedre sexliv. I sortimentet finnes også erotiske filmer, sexnoveller og sexy undertøy. Alle elektroniske produkter som selges er CE-merkede, og er godkjente på det norske markedet.

Kunder som handler hos Kondomeriet kan regne med å få hurtige og sikre leveranser med Posten eller Bring, som normalt tar omkring tre dager. Betaling skjer med kort, PayPal eller postoppkrav. Ved spørsmål om produkter, priser, betaling, levering eller annet, så finnes Kondomeriets kundetjeneste tilgjengelig på e-post og telefon (virkedager kl 09-15). Det går også an å få kontakt med Kondomeriet på sosiale medier. Kondomeriet finnes på Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn, Pinterest og Snapchat.

Kondomeriet har totalt 9 ulike fysiske butikker over hele Norge. Hovedkontoret ligger i Oslo, og de andre butikkene er spredt utover landet. De har fysiske butikker i Bergen, Bodø, Kristiansand, Oslo, Sandnes, Sandvika, Ski, Strømmen og Trondheim.

Bedriften tilbyr også en miljørabatt som går ut på at dersom man returnerer gamle, slitte eller ødelagte sexleketøy vil man få en 20% rabattkode. De står i fronten for å sørge for at sexleketøy ikke blir kastet sammen med annet husholdningsavfall, og at elektronisk avfall skal returneres på avfallsstasjoner for håndtering. De anerkjenner også at det kanskje kan være nokså flaut eller ubehagelig å legge disse leketøyene i kurvene på returstasjonene slik at alle kan se, og tilbyr derfor denne rabatten for å hjelpe folk til å sortere avfallet riktig. Varene kan returneres både i de fysiske butikkene, og pr post. De bryr seg heller ikke om hvor du kjøpte det forrige leketøyet. Du kan returnere så mange du ønsker, og du vil få 20% rabatt på like mange nye produkter som du har levert inn; rabattene kan ikke kombineres.

Kondomeriet betaling

Kondomeriet rabattkode: 20% rabatt ved panting
Opptil 25% rabatt med pakketilbud hos Kondomeriet
Få Kondomeriets beste tilbud og eksklusive rabatter
Kondomeriet deal: 25% rabatt på Fifty Shades Play Nicepakke
Kondomeriet deal: 15% rabatt på Womanizer Liberty leken pakke
Frakt fra 59 kr hos Kondomeriet

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK