Lindex rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: desember 16, 2021

Lindex.com/no er en nettbutikk som tilbyr moteklær og tilbehør til stilbevisste mennesker. Den svenske butikkjeden Lindex ble etablert allerede i 1954. Siden den gang har motebutikken lansert utallige kolleksjoner som har falt i smak hos nordmenn. Lindex presenterer stadig flotte moteklær på nett. I dag har selskapet hele 5000 ansatte, og har ca. 460 butikker fordelt på 18 land, hvorav åtte er franchisemarkeder. Nettbutikken er tilgjengelig i 33 land, og Lindex selger også varer verdensomspennende gjennom tredjeparter som Asos, Zalando, Nelly og Boozt. Hovedkontoret ligger i Gøteborg og har 400 ansatte som arbeider med alt fra design, innkjøp, IT, kommunikasjon og markedsføring; her sitter også administrerende direktør Susanne Ehnbåge, og flere medlemmer av ledelsen. Selskapet har også landskontorer i Norge, Sverige, Finland, Latvia og Tsjekkia. Lindex eier ingen fabrikker selv, men samarbeider tett med utvalgte uavhengige leverandører, og har inngått forpliktelser når det gjelder støtte, investeringer og fobedringsprosjekter.

Lindex banner

Hos Lindex butikk online finner du enkelt frem til mye av det samme utvalget som er tilgjengelig i de fysiske butikkene. Du kan derfor shoppe hjemmefra uten at du behøver å prøve klærne i prøverommet. Her kan du velge mellom dameklær, undertøy, tilbehør og skjønnhetsprodukter. I tillegg til trendy moteprodukter til kvinner, tilbyr Lindex.com/no et stort utvalg av klær til barn og baby. Du kan derfor handle dine favoritter på nett til både liten og stor. Hos Lindex butikk online finner du enkelt frem til nyheter og bestselgere.

Kolleksjonene de fører til dame inkluderer blant annet Holly & Whyte, Extended, Sett, Premium Quality, Online Edition, Joy Zandén og Mini Me. I undertøysegmentet finner du kolleksjoner som Ella M, So.U, Sloggi, Swegmark og Triumph. Til barn og baby fører de kolleksjonene Bamse, Frost, Tegnefilmer og tegneserier, barneklær, Colour pops, Soft nature, Baby home og babyklær. Som nevnt fører de også produkter fra sitt eget merke innen skjønnhet og velvære, som inkluderer produkttyper som øyenskygge, eyeliner, maskara, vipper, øyenbryn, foundation, concealer, pudder, leppestift, løsnegler, neglelakk, hudpleie, sminkefjerning, hårpleie og parfyme.

Hos Lindex kan du betale gjennom bank- og kredittkort, Klarna, PayPal, Masterpass og Vipps. Gjennom Klarna tilbyr de også faktura og avbetalingsløsninger. Du kan velge å få varene levert til nærmeste utleveringssted eller i en av de fysiske butikkene til Lindex. Lindex tilbyr gratis frakt på alle bestillinger på over kr 249, og hele 60 dagers åpent kjøp/returrett. Om man ønsker å returnere noen varer kan man sende dem i posten mot å selv dekke fraktgebyret, eller levere varene tilbake til en fysisk butikk helt gratis. Ikke glem å melde deg på Lindex nyhetsbrev for å få oppdateringer om Lindex rabattkoder og tilbud til din e-post!

Slik bruker du en Lindex rabattkode:

  1. Gå til handlekurven på Lindex.no når du ønsker å aktivere din Lindex rabattkode
  2. Til venstre for hvor totalprisen for bestillingen din vises er teksten "Legg til onlinekode". Klikk på denne teksten
  3. Nå vises et tekstfelt der du må oppgi din Lindex rabattkode. Skriv inn din Lindex rabattkode og klikk deretter "LEGG TIL"
  4. Din Lindex rabattkode er nå aktivert og totalprisen på bestillingen din skal synke

Lindex rabattkode: 10% rabatt på alt
Minst 25% rabatt på utvalgte produkter hos Lindex
Minst 25% rabatt på jakker og kåper hos Lindex
Lindex rabatt: Minst 20-30% rabatt på topper
Opptil 70% rabatt på underdeler hos Lindex
Minst 20-30% rabatt på undertøy hos Lindex
Gratis frakt på kjøp over 249 kr hos Lindex
Lindex rabatt: Minst 25% rabatt på kjoler
Opptil 50% rabatt på barneklær hos Lindex
Opptil 50% rabatt på babyklær hos Lindex

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK