Strawberry rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: mai 3, 2021

Ønsker du ytterligere hotellrabatter?

På denne nettsiden har vi samlet rabatter og tilbud fra en rekke forskjellige reisebyråer og reisebestillingssider. Hvis du ønsker å finne ytterligere rabatter for dine hotellbestillinger, gjør du derfor lurt å også besøke andre sider på siden vår hvor vi lister opp rabatter fra ulike hotellbestillingssider. Det er for eksempel mulig å finne rabatter fra Expedias egen nettside eller fra Expedia-eide Hotels.com. Er du heldig finner du en god rabatt som kan spare deg for mye penger på hotellbestillingen!

Strawberry

Strawberry Hotels er en av Nordens ledende hotellkjeder med over 13 000 ansatte i Skandinavia og Baltikum.

På Strawberry.no kan du enkelt og greit booke hotellrom i Sverige, Norge og Danmark. Det er enkelt å finne hotell på hjemmesiden til Strawberry, allerede på hovedsiden kan du skrive inn destinasjon og dato for din reise for å finne ledige hotellrom som passer deg. Søketreffene presenteres deretter både på et kart, og i en liste med pris og hotellets gjennomsnittsvurdering fra Tripadvisor. Du kan velge å sortere treffene etter avstand fra for eksempel flyplassen eller bykjernern, eller etter pris og vurdering.

Strawberry rabatt

For bedrifter tilbyr Strawberry bedriftsavtaler med rabatter og mulighet for ansatte å booke overnatting til en rabattert pris, og gjelder for både små og store selskap. De har også mulighet til å hjelpe til med planlegging og organisering av konferanser og møter i ulike lokaler og miljøer.

Spørsmål og svar om rabattkoder, rabatter og tilbud hos Strawberry Hotels

Hvordan kan jeg bekrefte at min Strawberry-rabattkode fungerer og at jeg får den lavere prisen?

For å bekrefte at din Strawberry-rabattkode fungerer og at du får den lavere prisen, bør du først og fremst sørge for at du oppfyller alle vilkår og eventuelle restriksjoner som kan gjelde for din rabattkode. For å være helt sikker på at din rabattkode vil fungere, kan du raskt starte hotellbestillingen din og gå til kassen for å taste inn rabattkoden og se om den gir deg rabatten du håper på.

Er det mulig å bruke en Strawberry-rabattkode på en tidligere gjort hotellbestilling og få tilbake rabattbeløpet i penger?

Nei, du kan ikke bruke en rabattkode i etterkant på en allerede lagt bestilling. Du kunne eventuelt avbryte bestillingen og deretter foreta en ny hotellbestilling med rabattkoden, men det avhenger av Strawberry's kjøpsbetingelser om dette er tillatt.

Kan jeg veksle min Strawberry-rabattkode til penger istedenfor?

Nei, det er ikke mulig å veksle inn din rabattkode for kontanter hos Strawberry. Hvis du har en rabattkode som gir deg en rabatt på 200 kr, kan den bare brukes ved en hotellbestilling og ikke erstattes med kontanter.

Opptil 25% rabatt hos Strawberry Hotels
Strawberry velkomsttilbud: Opptil 25 % rabatt
Rabatt til studenter: Opptil 30% rabatt hos Strawberry Hotels
Strawberry Membership: Alltid 5-15 % rabatt på hotellrom

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK