Scandic Hotels rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: mars 29, 2023

Om Scandic

Scandic Hotels er et hotellselskap som ble grunnlagt i Sverige allerede i 1963. Fra 1963 frem til i dag har Scandic gått fra å opprinnelig være en enkel motellbedrift til å bli et av landets største privateide hotellselskap. Scandic har gjennom årene vært eid av blant annet Hilton, men eies nå av private equity-selskapet EQT. Scandic har virksomhet over hele Nord-Europa, og totalt finnes det 280 hotellanlegg i seks land som drives av selskapet.

Disse 280 hotellene gjør at Scandic kan tilby 58 000 hotellrom "fra Nordkapp til Berlin" (som de selv sier). I tillegg til å tilby tusenvis av sengeplasser over hele Nord-Europa, har Scandic Hotels også en velkjent restaurantvirksomhet. Restaurantene på Scandics ulike hotellanlegg holder høy standard og har menyer med tradisjonell skandinavisk og internasjonal mat.

Rask fakta om Scandic Hotels

 • 280 hoteller over hele Nord-Europa
 • Totalt 58 000 hotellrom
 • Virksomhet i seks land (Belgia, Danmark, Finland, Norge, Polen, Sverige og Tyskland)
 • Miljøbevisst selskap med blant annet strøm fra vind og vann og økologisk frokost.
 • Har eget lojalitetsprogram Scandic Friends som har over 1,5 millioner medlemmer.
 • Kontinuerlig rabatter og tilbud som gir rundt 20% rabatt på utvalgte hotellovernattinger og pakker
 • Eies av private equity-selskapet EQT
 • Ca 19 000 ansatte
 • Grunnlagt i 1963

Slik bruker du Scandic rabattkoder:

 1. Gå inn på scandichotels.se og bruk søkeverktøyet for å bestille hotell og aktivere din Scandic-rabattkode.
 2. I søkeverktøyet skriver du inn hvilket hotell du skal bo på, dato for oppholdet, antall rom og antall hotellgjester.
 3. Lenger ned på søkeverktøyet finnes det en liten overskrift med teksten "Har du en bookingkode?"
 4. Under denne lille overskriften finnes det et inntastingsfelt der du skal skrive inn din Scandic-rabattkode.
 5. Skriv inn din rabattkode og klikk på den grønne "SØK-knappen".
 6. Din Scandic-rabattkode skal nå ha blitt anvendt, og hotellene som kommer opp i søkeresultatet skal nå ha lavere priser.
 7. Du kan fortsette og fullføre din bestilling hos Scandic.

Scandic Friends

Ønsker du ytterligere fordeler og rabatter fra Scandic, kan du bli medlem i lojalitetsprogramet Scandic Friends. Som medlem i Scandic Friends samler du hotellnetter, og jo flere du samler sammen, desto høyere kommer du i medlemsnivået. Det finnes fire medlemsnivåer, og alle har de fått navn etter hotellgulv (1st floor, 2nd floor, 3rd floor og Top floor). Ved å klatre i medlemsnivåene får du flere fordeler. Disse fordelene handler om alt fra at du får tilgang til gratis aviser og restaurantkuponger til at du får gratis hotellnetter og muligheten til å benytte Scandics treningsstudioer selv når du ikke bor på hotellet. Rabattene du får som medlem kan gi opptil 40% rabatt på utvalgte hoteller.

Vanlige spørsmål og svar om Scandic-kampanjekoder, tilbud og spesialavtaler

Hvor kan jeg finne en Scandic-rabattkode?

Scandic-kampanjekoder er tilgjengelige på rabattsider som Tripplo.com. De kan også dukke opp i ulike internettforum og på sosiale medieplattformer der Scandic noen ganger kan dele eksklusive rabattkoder, kampanjer og hotelltilbud med sine følgere. Det er også en god idé å besøke Scandics hjemmeside for å lete etter rabattkoder, samt abonnere på Scandics nyhetsbrev for å få tilgang til kampanjekoder og tilbud direkte i innboksen din.

Hvor stor rabatt kan jeg forvente med en Scandic-rabattkode?

Rabattens størrelse varierer mellom ulike koder, men de fleste Scandic-rabattkoder gir en prosentuell rabatt. Disse rabattene kan være 5%, 10% eller 15%. Det er svært uvanlig at en Scandic-kode gir mer enn 10-15% rabatt. Hvis du finner en rabattkode som gir 5% rabatt, er det en god rabatt som du bør være veldig fornøyd med!

Finnes det et lojalitetsprogram eller er det mulig å få cashback hos Scandic?

Det er ikke mulig å få cashback hos Scandic. Imidlertid finnes lojalitetsprogrammet Scandic Friends som vi har skrevet mer om tidligere på denne siden. Kort oppsummert samler du med Scandic Friends hotellnetter som gjør at du kan få gratis hotellnetter og andre fordeler.

Hvor lenge gjelder en Scandic-rabattkode?

Det finnes ikke noe generelt svar på dette spørsmålet, ettersom hver Scandic-rabattkode har sine egne unike vilkår. Noen koder er gyldige bare én dag, andre gjelder i en bestemt tidsperiode som en uke eller en måned, mens noen gjelder til videre varsel. For å finne ut hvor lenge din Scandic-rabattkode er gyldig, anbefales det å sjekke vilkårene og reglene for koden.

Hvor ofte lanseres nye Scandic-rabattkoder?

Det er vanskelig å forutsi når en ny Scandic-rabattkode vil bli tilgjengelig. Noen ganger kan det være flere nye koder som blir lansert i løpet av en uke, mens det andre ganger kan ta lengre tid mellom nye rabattkoder. For å ikke gå glipp av når en ny Scandic-rabattkode blir tilgjengelig, følg denne siden på Tripplo.com og abonner på Scandics nyhetsbrev.

Hva kan jeg gjøre hvis min Scandic-rabattkode ikke fungerer?

Hvis din Scandic-rabattkode ikke fungerer, kan det være flere årsaker. Først bør du kontrollere at du har angitt koden riktig, f.eks. om den inneholder både store og små bokstaver og at disse er skrevet inn riktig. Sjekk også at koden ikke har utløpt, og at du oppfyller alle krav for at rabatten skal gjelde. Det kan være at du ikke oppfyller minstebeløpet for bestillingen, eller at koden kun gir rabatt på visse spesifikke hoteller i utvalgte byer. Hvis du fortsatt har problemer til tross for at du mener at du oppfyller alle vilkår og regler for din spesifikke Scandic-rabattkode, anbefales det å kontakte Scandics kundeservice for å få hjelp med å løse problemet med koden din.

Kan jeg bruke flere rabattkoder samtidig på Scandic?

Vanligvis er det ikke mulig å bruke flere rabattkoder samtidig og kombinere deres rabatt hos Scandic. Hvis du har mer enn én Scandic-kode tilgjengelig, bør du velge den som gir deg den beste rabatten og bruke den når du gjør bestillingen din. Les vilkårene for hver rabattkode for å se om det mot all formodning eventuelt finnes noen spesielle vilkår som gjør at du kan bruke flere rabattkoder sammen.

Kan jeg avbestille eller endre min bestilling som jeg har gjort med en rabattkode?

Scandic tillater avbestillinger og endringer i bestillinger, men det er viktig å sjekke vilkårene for din spesifikke bestilling samt vilkårene for rabattkoden du brukte. Noen Scandic-rabattkoder kan ha spesielle regler som gjelder for avbestillinger eller endringer, og det kan hende at rabatten ikke lenger gjelder hvis du gjør endringer i bestillingen din. Kontakt Scandics kundeservice hvis du er usikker på hvordan en endring eller avbestilling kan påvirke rabatten du har fått med rabattkoden din.

Scandics kundeservice: Hjelp med hotellreservasjoner, bookingbetingelser, priser og mer

Hvis du har bekymringer eller spørsmål som omhandler reservasjoner, bookingregler, forskjellige hoteller, betalinger eller lignende, er Scandic her for å hjelpe deg. Du har mulighet til å nå Scandic via telefon. Du kan ringe Scandic på nummer 23 15 50 00.

Kontakt Tripplo.com: Spør oss om våre rabattkoder og tilbud

Hvis du har spørsmål om rabatter, tilbud eller rabattkoder for Scandic som er listet her på Tripplo.com, nøl ikke med å kontakte oss. Jeg, Axel Hernborg, som er forfatteren av denne artikkelen og publisereren av Scandic-rabattene og rabattkodene, er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål. Du kan nå meg på axel@tripplo.com.

10-20% rabatt på utvalgte hotellovernattinger hos Scandic Hotels
Dra nytte av spesialkampanjer og eksklusive rabattkoder hos Scandic Hotels
Få den absolutt beste prisen som medlem i Scandic Friends
Rabattkode: 25% rabatt for Scandic Friends-medlemmer som har fylt 65
Rabattkode: 25 % rabatt til unge
Scandic DEAL: Bonusnetter til redusert poengpris

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK