VetZoo rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: mai 30, 2021

Vetzoo.no er en dyrebutikk på nett. I det store spekteret av dyreprodukter finnes det meste for hunder, katter, kaniner og gnagere. Alle produkter er godkjent og utvalgt av erfarne veterinærer.

VetZoo banner

Her er dyrmat, vitaminer og mineraler, leker, veterinærfor, bur, dyresenger, klippemaskiner, børster, kammer, pelssjampo, kloremøbler, tannbørster, vesker, sårbehandling, legemidler, kattesand, burstrø, pellets, matskåler, vannskåler, klotenger, godteri, flåttfjerner og avføringsposer, alt fra kjente merker som Royal Canin, Ever Clean, Dogman, Vitakraft, Oxbow Animal Health, Specific, Purina Pro Plan, Hill's, Aptus, Ceva, Orijen, Kong, Hurrta & Co. og PetNation. Hos VetZoo kan du også abonnere på for. Tjenesten er trygg, rask og sikker uten bindingstid, minimumskjøp eller tilleggsavgift. Du bestemmer hvor ofte du vil ha mat tilsendt, og du kan velge å pause abonnementet ditt når du for eksempel reiser på ferie. VetZoo tilbyr også gratis rådgivning fra noen av landets beste veterinærer. Vetzoo.no er sertifisert av Trygg E-handel. Hovedkontoret ligger i Stockholm og lageret ligger i Helsingborg.

Spar penger! - Vetzoo rabattkoder og tilbud

VetZoo har alt du trenger for å få din pelskledde lille venn til å føle seg bra. I tillegg tilbyr de virkelig gode priser når du bestiller varer direkte hos Vetzoo.no. Kampanjer pågår hele tiden hos Vetzoo og vanligvis er det flere tilbud som gir rabatt på utvalgte deler av sortimentet, eller på ett og samme merke. Kjøp kattemat og hundegodteri og få 20% rabatt. Bestill høy og leker og få 10 % rabatt. Rabatten på enkelte produkter kan være opptil 50% så det er vel verdt å ta en titt på hva som finnes hos Vetzoo.no. En annen måte å handle billigere og spare mye penger på hos VetZoo er å bli abonnent. Her kan du abonnere på både hundemat og kattemat og få det levert rett på døren. Du kan også legge til andre produkter i abonnementet ditt. Dra nytte av virkelig fantastiske prisreduksjoner og spesialtilbud som VetZoo-abonnent. En annen type abonnement er et abonnement på Vetzoos nyhetsbrev. Ved å melde deg på nyhetsbrevet vil du motta Vetzoo rabattkoder og tilbud fra Vetzoo direkte til din e-post. Ønsker du en Vetzoo kampanjekode, er det stor sjanse for at du får en når du abonnerer på nyhetsbrevet. En Vetzoo rabattkode kan gi rabatt i prosent som 10 % rabatt, 15 % rabatt etc eller et fast beløp som for eksempel 100 kr rabatt. Vanligvis må du også handle for et visst beløp for at du skal kunne bruke din Vetzoo rabattkode.

Slik bruker du en Vetzoo rabattkode:

  1. Gå inn på vetzoo.no
  2. Finn produktene du ønsker å kjøpe og legg de i handlekurven
  3. Klikk deretter på "Til kassen"
  4. På betalingssiden ser du nå alle produktene du har tenkt å kjøpe. Under disse produktene er det en tekst med ordene "Har du en rabattkode?"
  5. Klikk på teksten "Har du en rabattkode?"
  6. Nå vises et tekstfelt hvor du må oppgi rabattkoden din
  7. Skriv inn din Vetzoo rabattkode, og klikk deretter på oppdateringspilen til høyre for tekstfeltet
  8. Din Vetzoo rabattkode er nå aktiv og den totale kjøpsprisen som vises i kassen hos Vetzoo blir redusert
  9. Du kan nå gå videre, fullføre bestillingen din og glede deg over at du har fått en god rabatt hos Vetzoo

Vanlige spørsmål om Vetzoo

Hvor raskt leverer VetZoo og er det mulig å få gratis frakt?

VetZoo leverer innen én til fire hverdager til hele landet. Du kan alltid velge om du ønsker å få varene dine hjem til deg – eller om du foretrekker å hente dem hos ditt nærmeste utleveringssted som håndterer pakker fra Postnord. Ved å kjøpe for over 599 kr hos Vetzoo får du fri frakt. Fri frakt kan under sjeldne kampanjer også gjelde for kjøp under 599 kr. Du trenger ikke være hjemme – verken for å motta eller kvittere for pakken. Bor du i leilighet i en eiendom med trapper? Da kan Vetzoo sørge for at pakken din havner utenfor døren din hvis du tilfeldigvis er bortreist akkurat da. Du vet også alltid når pakken kommer. Når den aktuelle pakken har forlatt selskapets lager, vil du motta en e-post med en lenke som lar deg spore pakken din og følge reisen hele veien hjem til der du bor.

Kan du få ekspresslevering hos Vetzoo?

For raskest mulig levering tilbyr VetZoo såkalt ekspresshåndtering. Vær imidlertid oppmerksom på at dette alternativet ikke innebærer ekspresslevering, men raskere håndtering av varene du har bestilt. Pakken din sendes da med standard frakt. Hvordan fungerer det da? For en ekstra avgift på 39 kr, vil pakken din bli sendt fra lageret innen 24 timer etter at du har lagt inn en bestilling. En ting som er godt å vite er at VetZoo ikke sender varene dine i helger og røde dager. Men hvis bestillingen din legges inn i helgen (eller en dag som er rød), vil bestillingen din bli prioritert neste ukedag. Fraktalternativer kan ikke benyttes dersom du ønsker å bestille ferskt fôr hjem.

Kan du få råd fra veterinærer på Vetzoo?

Som dyreeier bør du få best mulig service. Du bør alltid være sikker på at du får de riktige produktene. VetZoo tilbyr råd i samarbeid med landets ledende veterinærer. En tjeneste som er gratis. Dette betyr at du kan stille spørsmål før kjøpet, men også etter. Merk at fordi veterinærene også jobber og kan svar bli forsinket. Haster spørsmålet ditt? Da må du alltid kontakte en veterinærklinikk i første omgang.

Hvordan fungerer betalingen hos Vetzoo?

Som mange andre nettbutikker bruker VetZoo Klarna for sine betalinger. Du kan selv velge om du vil betale med faktura, med kort eller om du ønsker å foreta en direktebetaling i stedet. Klarna gir deg også mulighet til å betale på avbetaling.

Hvor mye penger kan jeg spare i Vetzoos kampanjekategori?

I kampanjekategorien kan du få rabatter på et stort antall produkter fra utvalgte deler av nettbutikkens sortiment. Du kan forvente rabatter på opptil rundt 30% på en rekke varer, inkludert hundemat, hundeputer, hundeleker og annet tilbehør. I tillegg, hvis du løser inn en Vetzoo kampanjekode, som du vanligvis kan gjøre på allerede nedsatte produkter, får du en ekstra rabatt!

Hvor mye rabatt kan jeg få med en Vetzoo rabattkode?

En Vetzoo rabattkode gir vanligvis en prosentvis rabatt, og vanligvis er det mulig å få 10% rabatt, 15% rabatt eller 20% rabatt avhengig av størrelsen på bestillingen. Rabattkoder som gir over 20% rabatt er svært sjeldne.

Får jeg automatisk en rabattkode når jeg melder meg på nyhetsbrevet til Vetzoo?

Hvis du registrerer deg for nyhetsbrevet, vil du vanligvis ikke motta en rabattkode som takk for at du registrerte deg. Dette kan skje i visse perioder, men det er sjelden.

Hvilke andre fordeler kan jeg få hvis jeg melder meg på nyhetsbrevet til Vetzoo?

Det er mange fordeler med å abonnere på Vetzoo-nyhetsbrevet. På den ene siden vil du bli kontinuerlig oppdatert og motta informasjon om nye rabattkoder, tilbud og spesielle kampanjer. Du vil også motta tips og informasjon om produktnyheter og andre ting relatert til livet som kjæledyrseier. Ikke gå glipp av sjansen til å registrere deg for nyhetsbrevet for å motta en rekke rabatter og rabattkoder regelmessig til e-posten din!


Kan alle kunder, både nye og eksisterende, dra nytte av og bruke rabattkoder og rabatter hos Vetzoo?

Vetzoo tilbyr ingen spesielle kampanjer eller rabatter for nye kunder. Det kan være rabattkoder og rabatter med betingelser som sier at bare nye kunder kan bruke dem, men dette er sjelden. Dermed kan praktisk talt alle rabattkoder og tilbud brukes av både nye og eksisterende kunder.

Kan jeg få Cashback når jeg handler hos Vetzoo?

Nei, Vetzoo har ikke et eget cashback-program som gir ren cashback. Hvis du vil få cashback hos Vetzoo, kan dette være mulig på forskjellige cashback-nettsteder.

Minst 10-20% rabatt hos VetZoo
Opptil 25% rabatt på fôr og tilbehør til kaniner hos VetZoo
Opptil 30% rabatt på hundefôr og hundetilbehør hos VetZoo
Opptil 25% rabatt på kattefôr og kattetilbehør hos VetZoo
Opptil 25% rabatt på produkter for fugler hos VetZoo

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK