Rabattkoder for hotell og overnatting

Vi tilbyr både rabatter og rabattkoder for alle typer hotell og overnatting. Alt fra storbyhoteller til helgeturer eller overnatting til en jobbreise. Enten du er på jakt etter et rimelig hotellrom for din neste forretningsreise eller trenger et midlertidig hjem under ferien din, kan vi hjelpe deg! Sjekk ut alle våre rabattkoder og tilbud fra hotellene og hotellbestillingssidene vi samarbeider med for å spare penger når du skal ut og reise!

B

D

H

I

R

S

Vanlige spørsmål og svar om å bestille hoteller og bruke rabattkoder

Hvordan bruker jeg en rabattkode for en hotellbestilling?

Å bruke en rabattkode for en hotellbestilling kan variere litt sammenlignet med å bruke en rabattkode i en vanlig nettbutikk. Når det gjelder rabattkoder for vanlige nettbutikker, pleier det å være mulig å skrive inn rabattkoden direkte i handlekurven. For hotellbestillinger kan det noen ganger kreves at du går gjennom mer eller mindre hele bestillingsprosessen, og fyller ut alt fra personopplysninger til annen reiseinformasjon, før du kan skrive inn din rabattkode. For å vite nøyaktig hvordan du skriver inn din rabattkode, kan du besøke den undersiden på Tripplo.com hvor du fant rabattkoden. Der finnes vanligvis detaljert informasjon om hvordan du aktiverer din rabattkode.

Er hotell-rabattkoder tidsbegrensede?

Ja, de fleste rabattkoder som gjelder for ulike hoteller og hotellbestillingssider er tidsbegrensede. Noen kan bare gjelde en dag (for eksempel under Black Friday), mens andre kan være gyldige i flere måneder. Noen rabattkoder er gyldige inntil videre, men vil ikke være gyldige for alltid, og vil også bli fjernet etter en stund.

Kan jeg bruke mer enn én rabattkode per bestilling?

Det kan være mulig, men det er svært uvanlig. Regn med at du i de fleste tilfeller kun kan bruke én rabattkode per bestilling.

Hvor ofte oppdateres rabattkodene på nettstedet?

Vi streber etter å prøve å oppdatere alle rabattkoder og rabatter så snart det kommer noe nytt eller hvis noe endres. Vi er tilknyttet de største affiliate-nettverkene og får i de fleste tilfeller automatisk oppdaterte rabattkoder og tilbud gjennom deres API-er.

Hva skal jeg gjøre hvis en rabattkode ikke fungerer?

Hvis en rabattkode ikke fungerer, kan dette ha flere årsaker. Det kan være at du ikke når opp til minimumsbestillingsverdien som kreves for at din rabattkode skal fungere. Det kan også være at din rabattkode kun gjelder på utvalgte hoteller på visse destinasjoner. En rabattkode kan også være geografisk bundet, noe som kan gjøre at den ikke fungerer for visse kunder. Hvis du mener at du har en rabattkode som du oppfyller alle vilkår for, men likevel ikke får den til å fungere, kan du kontakte oss på Tripplo.com via kommentarfeltet på undersiden her på Tripplo.com hvor du fant rabattkoden, eller via e-post. Du kan også kontakte kundeservice hos det aktuelle hotellet eller bestillingstjenesten.

Gjelder rabattkodene for alle typer rom og overnattingssteder?

Dette er ikke sikkert. Noen rabattkoder er begrenset til kun å kunne anvendes på for eksempel visse romtyper eller visse destinasjoner. Les gjennom vilkårene for rabattkoden for å vite hva som gjelder.

Er det mulig å avbestille eller endre en hotellbestilling gjort med en rabattkode?

I de fleste tilfeller skal muligheten til å avbestille eller endre en hotellbestilling ikke påvirkes av om du har brukt en rabattkode eller ikke. Firmaets avbestillings- og endringspolicy for bestillinger er vanligvis de samme uansett om du har fått rabatt eller ikke. Det kan imidlertid i sjeldne tilfeller være slik at du ved å bruke en rabattkode godtar andre vilkår for avbestilling og endringer. For å unngå overraskelser anbefaler vi deg å virkelig lese gjennom vilkårene for rabattkoden du har tenkt å bruke.

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK