Rabattkoder for Reisebyråer/Reisenettsteder (Fly, hotell, leiebil etc.)

Spar penger på reiser! Tripplo.com hjelper deg med å finne de beste tilbudene på ulike reiser med eksklusive reiserabatter, tilbud og rabattkoder. Vi samarbeider med flere ledende reisebyråer & reisebestillingssider for å sørge for at reisene dine blir så prisgunstige som mulig.

Vi tilbyr oppdaterte, verifiserte rabatter og tilbud fra velkjente aktører som Expedia, Agoda og mange flere. Spar penger i dag med våre eksklusive tilbud og rabatter, og bestill drømmeferien din til en knallpris! Les gjerne vår FAQ om bruk av rabattkoder ved reisebestillinger.

B

B

D

E

M

S

T

Vanlige spørsmål og svar om å bestille reiser og bruke rabattkoder

Må man tenke på noe spesielt når man løser inn en rabattkode ved en reisebestilling?

Å bruke en rabattkode for bestillinger via reisebyråer og reisenettsteder kan variere noe fra hvordan rabattkoder brukes i vanlige nettbutikker. I nettbutikker pleier man ofte å kunne angi rabattkoden direkte i handlekurven eller i det første steget i kassen. For reisebestillinger kan det kreves at du gjennomgår størstedelen av bestillingsprosessen, fra å fylle inn personlige opplysninger til ulike valgmuligheter, før du kan angi din rabattkode. For å forstå nøyaktig hvordan du bruker din reise-rabattkode, besøk siden på Tripplo.com hvor du fant koden. Der finnes vanligvis detaljerte instruksjoner for hvordan du aktiverer din rabattkode.

Er rabattkoder for reisebestillinger tidsbegrensede?

Ja, de fleste rabattkoder for reisebyråer og reisenettsteder er tidsbegrensede. Noen kan bare være gyldige i en dag, som under kampanjedager som Black Friday, mens andre kan være gyldige i flere måneder. Noen koder er gyldige inntil videre, men vil ikke være gyldige for alltid, og vil til slutt bli fjernet.

Kan jeg bruke rabattkoder for siste minutt-bestillinger av reiser?

De fleste rabattkoder kan du bruke for alle typer reiser, men det kan være at noen rabattkoder ikke kan brukes for visse reisekampanjer. Et eksempel på dette er siste minutt-kampanjer. Hvis en rabattkode ikke er gyldig for siste minutt-reiser, vil det stå i innløsningsvilkårene at den kun gjelder for reiser til ordinær pris.

Kan jeg bruke flere rabattkoder for en og samme reisebestilling?

Det kan i sjeldne tilfeller være mulig, men det er meget uvanlig. I de fleste tilfeller bør du regne med at du kun kan bruke én rabattkode per bestilling.

Hvor ofte oppdateres reise-rabattkodene på Tripplo.com?

Vi streber etter å oppdatere alle rabattkoder, kampanjer og tilbud så snart noe nytt tilkommer eller endres. Vi er tilknyttet de største affiliatenettverkene og mottar oftest automatisk oppdaterte rabattkoder og tilbud gjennom deres API-er.

Hva skal jeg gjøre hvis en rabattkode ikke fungerer når jeg har tenkt å bestille min reise?

Hvis en rabattkode ikke fungerer, kan det være flere årsaker. Det kan være at du ikke oppfyller det minimale bestillingsverdien som kreves for at din rabattkode skal være gyldig. Det kan også være at din rabattkode kun gjelder for utvalgte reiser eller destinasjoner. En rabattkode kan også være geografisk begrenset, noe som kan bety at den ikke fungerer for visse kunder som befinner seg i ulike deler av verden. Hvis du mener at du oppfyller alle vilkår for en rabattkode, men likevel ikke får den til å fungere, kan du kontakte oss på Tripplo.com via kommentarfeltet på undersiden her på Tripplo.com hvor du fant rabattkoden, eller du kan kontakte oss via e-post. Du kan også kontakte kundeservice hos det berørte reisebyrået eller reisenettstedet.

Gjelder rabattkodene for alle typer reiser?

Dette er ikke sikkert. Som tidligere nevnt kan noen rabattkoder være begrenset til kun å gjelde for eksempelvis visse typer reiser eller destinasjoner. Les gjennom vilkårene for rabattkoden for å vite hva som gjelder.

Er det mulig å avbestille eller endre en reisebestilling gjort med en rabattkode?

I de fleste tilfeller påvirkes ikke muligheten til å avbestille eller endre en reisebestilling av om du har brukt en rabattkode eller ikke. Firmaets policy for avbestillinger og endringer av bestillinger er vanligvis de samme uansett om du har fått rabatt eller ikke. Det kan imidlertid i sjeldne tilfeller være slik at du ved å bruke en rabattkode godkjenner kampanjespesifikke vilkår for avbestilling og endringer. For å unngå overraskelser anbefaler vi at du nøye leser gjennom vilkårene for rabattkoden du tenker på å bruke.

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK