Ferge- og cruisetilbud

Det verkar som vi inte kan hitta det du letar efter.

Slik finner du billige cruise fra Norge

Drømmer du om et rimelig cruise fra Norge? Med riktige strategier og litt planlegging kan du finne fantastiske tilbud på cruise til destinasjoner over hele verden. Her er våre beste tips for å finne de mest fordelaktige cruisene, uansett hvor i Norge du bor.

Når er det best å bestille et cruise for å få en god pris?

Tidspunktet er alt når det gjelder å booke et billig cruise. Generelt er det billigere å reise i lavsesong, som er månedene april, mai, september og oktober, samt perioder når det ikke er skoleferie eller høytider. Å reise midt i uken i stedet for i helgene kan også gjøre cruiset ditt fra Norge billigere. For den beste prisen bør du booke god tid i forveien eller satse på siste-minutt-tilbud. Hvis du booker tidlig, prøv å bestille rundt 60 dager før avreise.

Strategier for å finne billige cruise i 2024

Bestill tidlig eller vent til siste minutt: For å få de beste prisene bør du enten bestille cruiset ditt langt i forveien eller vente til siste minutt. Tidlige bestillinger kan ofte dra nytte av forhåndstilbud, mens siste-minutt-tilbud kan tilby betydelige rabatter. For å maksimere besparelsene, bestill minst 60 dager før avreise eller rett før avreisedagen.

Bruk prissammenligningsnettsteder og reisesøkemotorer: For å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, bruk prissammenligningsnettsteder og reisesøkemotorer som Skyscanner, Momondo og Google Flights. Disse nettstedene samler priser fra forskjellige rederier og reisebyråer, noe som gjør det enklere å finne de mest kostnadseffektive cruisene. Du kan selvfølgelig også bruke vår side, Tripplo.no, for å finne håndplukkede tilbud!

Fleksible reisedatoer er nøkkelen: Fleksibilitet med reisedatoene kan betydelig redusere kostnaden for cruiset ditt. I lavsesongen eller midt i uken er prisene ofte lavere enn i helger og i høysesongen. Ved å være fleksibel med reisedatoene dine øker du sjansen for å finne billigere cruisealternativer.

Vurder å fly til en annen havn: Du kan ofte spare penger ved å starte cruiset ditt med en togreise eller flyreise til en annen havn. Hvis du for eksempel ønsker å dra på et Middelhavscruise, kan det være billigere å fly til en by som Barcelona eller Roma og starte cruiset der. For cruise i Nordsjøen kan det være gunstig å fly til Amsterdam eller Hamburg og gå om bord i skipet der.

Book når det er fint vær i Norge: Når det er fint vær hjemme i Norge, synker ofte etterspørselen etter reiser, noe som kan føre til lavere priser. Dette gjelder spesielt for siste-minutt-tilbud, men også for reiser som ligger flere måneder frem i tid.

Billige cruise fra forskjellige norske havner

Til de norske fjordene fra Bergen: Cruise fra Bergen til de norske fjordene er ekstremt populære. Disse reisene tilbyr en unik mulighet til å oppleve noen av verdens mest spektakulære naturlandskap på nært hold. Med rederier som Hurtigruten og andre lokale aktører finnes det ofte konkurransedyktige priser og spesialtilbud, spesielt i vår- og høstsesongen.

Til London fra Oslo: Å seile fra Oslo til London kan gi en spennende opplevelse og er ofte gunstig prismessig. Rederier som DFDS Seaways tilbyr regelmessige avganger som inkluderer stopp i fascinerende havner underveis. Hold utkikk etter tilbud i lavsesongen for å få best mulig pris.

Til Shetlandsøyene fra Kristiansand: Kristiansand kan være utgangspunktet for et eventyrlig reise til Shetlandsøyene. Dette er en utmerket rute for naturelskere og de som er interessert i britisk og vikinghistorie. Mindre rederier og spesialiserte turer tilbyr ofte pakkepriser, spesielt om våren og høsten.

Til Amsterdam fra Stavanger: Fra Stavanger kan man nyte et cruise til Amsterdam, som tilbyr en blanding av kulturelle opplevelser og sjarmerende arkitektur. Rederier som Holland America Line og andre europeiske operatører kan gi deg fordelaktige priser, spesielt hvis du er fleksibel med reisedatoene dine og kan reise på ukedager.

Flere tips for å finne billige cruise i 2024

Abonner på nyhetsbrev

For å ikke gå glipp av de beste tilbudene på billige cruise, bør du abonnere på nyhetsbrev fra ulike rederier. Ved å gjøre dette vil du jevnlig motta informasjon om aktuelle kampanjer og spesialtilbud direkte i din e-postinnboks.

Nyhetsbrevene inneholder ofte eksklusive tilbud og rabatter som ikke alltid annonseres på rederienes nettsider, eller som først vises på nettstedene noen dager senere. Eksempler er rabatter på lugarer, gratis oppgraderinger eller rabatterte matpakker. Mange rederier tilbyr rabatterte siste-minutt-reiser til abonnenter på nyhetsbrevene. Disse kampanjene kan gi betydelige besparelser hvis du er fleksibel med dine reiseplaner. Siden tilbudene om siste minutt ofte selges raskt, er det nyttig å motta en e-post når de blir tilgjengelige, slik at du kan booke før alle andre.

Sesongtilbud: Gjennom årets sesonger har rederiene ofte ulike spesialtilbud. Eksempler er vårkampanjer, sommerkampanjer og julekampanjer, og ved å abonnere på rederienes nyhetsbrev er du sikker på å få informasjon om disse i god tid.

Eksklusive cruise-tilbud ved tidlig booking (Early bird): Abonnenter får ofte sjansen til å booke før tilbudene blir tilgjengelige for allmennheten. Dette gjelder spesielt for populære cruise i sommermånedene og under høytider.

Personlige tilbud: Flere rederier bruker nyhetsbrev for å sende personlig tilpassede tilbud basert på dine tidligere bestillinger og preferanser.

Ved å abonnere på nyhetsbrev slipper du å lete etter tilbud manuelt på nettet. All relevant informasjon sendes direkte til deg. Husk å regelmessig sjekke din “Kampanjer”-fane hvis du bruker Gmail, så du ikke går glipp av noen tilbud.

Det er også smart å abonnere på nyhetsbrev fra ulike reiserelaterte nettsteder. Eksempler på slike er prissammenligningsnettsteder og reisenettsteder som av og til har samarbeidskampanjer med forskjellige rederier. Vi anbefaler at du begynner å abonnere på vårt nyhetsbrev her på Tripplo.no. På denne måten maksimerer du sjansene dine for å finne de mest kostnadseffektive alternativene for ditt neste cruise.

Følg rederiene og reisebyråene på sosiale medier

Ved å følge reisebyråer og rederier på sosiale medier får du rask tilgang til de nyeste tilbudene og kampanjene. Unike rabatter og spesialtilbud annonseres ofte først på plattformer som Facebook og Instagram.

Å være aktiv og holde øye med oppdateringer kan gi deg et forsprang foran alle andre når det gjelder å booke de beste og mest prisgunstige cruisene. Kombiner dette med å abonnere på nyhetsbrev, og du maksimerer sjansene dine for å finne virkelig gode tilbud!