Slik finner, verifiserer og rangerer Tripplo.com rabattkoder og kampanjer

Hos Tripplo.com kan du finne de nyeste rabattkodene fra en rekke selskaper, spesielt innen reiser. Hver måned hjelper vi tusenvis av rabattjegere fra flere europeiske land med å finne de absolutt beste og nyeste rabattkodene fra alt fra reisebyråer til nettbutikker. For å gjøre våre brukere så fornøyde som mulig og sikre at alle rabattkoder og rabatter fungerer som de skal, bruker vi flere metoder. Her nedenfor kan du lese om noen av de forskjellige måtene vi bruker for å få tak i verifiserte og fungerende tilbud og rabattkoder. Samt hvordan vi rangerer dem.

Slik finner vi rabattkoder og kampanjer

Våre brukere og samfunn:

Våre brukere på Tripplo.com hjelper oss stadig med å gi tilbakemeldinger og informasjon om ulike rabatter. Dette handler blant annet om å sende inn rabatter og rabattkoder med informasjon om alt fra utløpsdato til hva rabatten gjelder. Men også om å gi tilbakemeldinger på allerede publiserte rabatter ved å skrive kommentarer eller sende meldinger til oss. Våre brukere hjelper også til med annet som angår ulike rabattkoder. For eksempel å informere oss om det finnes generelle regler og vilkår rundt ulike selskapers rabattkoder som nylig har endret seg.

Vårt samarbeid med selskapene via ulike affiliate-nettverk:

Tripplo.com er tilknyttet flere ulike affiliate-nettverk som TradeDoubler, Awin, Tradetracker og lignende. Gjennom disse affiliate-nettverkene deler vanligvis selskaper sine nyeste rabattkoder og tilbud. Ved at Tripplo.com er tilknyttet de ulike affiliate-nettverkenes API-er, kan vi i løpet av noen få minutter ha selskapenes nyeste og verifiserte rabattkoder og kampanjer publisert her på Tripplo.com.

Våre unike samarbeid med utvalgte selskaper:

Med utvalgte selskaper og nettbutikker inngår vi unike samarbeid som gir oss tilgang til eksklusive rabattkoder og kampanjer. Disse eksklusive rabattkodene publiserer vi deretter på Tripplo.com og har full kontroll over. Det betyr at vi, gjennom vårt samarbeid, har 100% oversikt over hva rabatten gjelder, hvor lenge den er gyldig og andre vilkår.

Vårt eget søk på nettet etter de beste rabattkodene:

Til tross for at vi har flere kilder for å få tak i verifiserte og fungerende rabattkoder og rabatter, leter vi selv stadig etter nye rabattkoder og tilbud. Dette kan være rabattkoder og rabatter som selskaper og nettbutikker ikke har valgt å distribuere via affiliate-nettverk eller som våre brukere og samfunn ennå ikke har delt med oss. Vi bruker hundrevis av timer hver måned på å finne de gode og verifiserte rabattkodene, rabattene og måtene å spare penger på.

Våre abonnementer på selskapenes nyhetsbrev:

En annen strategi vi bruker for å få tak i de nyeste rabattene og rabattkodene er å abonnere på selskapenes ulike nyhetsbrev. Vi mottar tusenvis av nyhetsbrev hver måned som vi jevnlig går gjennom for å se om det finnes unike rabattkoder og rabatter som selskapene kun har valgt å dele med sine nyhetsbrevabonnenter.

Slik verifiserer vi at rabattkoder og kampanjer fungerer:

Når vi publiserer rabattkoder og rabatter, gjør vi alt vi kan for å verifisere at de fungerer. Som tidligere nevnt om hvordan vi finner rabattkodene, er en god start å sørge for at rabattene og rabattkodene kommer fra pålitelige kilder. Selv om vi stort sett har pålitelige kilder for rabatter og rabattkoder, sørger vi alltid for at de følger våre retningslinjer. Våre retningslinjer som må oppfylles for at rabatter og rabattkoder skal fortsette å være publisert er følgende:

  • Hvis det er en rabattkode og ikke en kampanje eller et tilbud, skal det fremgå i rabattbeskrivelsen at det finnes en rabattkode.
  • Hvis det er en rabattkode og ikke en kampanje eller et tilbud, skal det finnes en rabattkode som vises når en bruker klikker på “VIS RABATT/RABATTKODE”.
  • Hvis det er en rabattkode og ikke en kampanje eller et tilbud, skal rabattkoden etter at alle kupongvilkår er oppfylt gi en prisreduksjon i kassen som tilsvarer det som er lovet.
  • Hvis det er en kampanje eller et tilbud og ikke en rabattkode, skal dette fremgå i rabattbeskrivelsen.
  • Hvis det er en kampanje eller et tilbud og ikke en rabattkode, skal brukeren lenkes til kampanjen eller tilbudet etter å ha klikket på “VIS RABATT/RABATTKODE”.
  • Hvis det er en rabattkode, kampanje eller et tilbud som har en utløpsdato, skal dette fremgå tydelig.
  • Hvis det er en rabattkode, kampanje eller et tilbud som IKKE har en utløpsdato, skal det fremgå tydelig at rabatten gjelder inntil videre.

Slik rangerer vi rabattkoder og rabatter:

Vi jobber hele tiden med å forbedre vår Tripplo.com og hvordan vi rangerer våre rabatter og rabattkoder. Som det ser ut i dag, har vi valgt å rangere rabattkoder og kampanjer etter hvor aktuelle de er. Når du besøker en side med rabatter og rabattkoder fra et spesifikt selskap, rangeres rabattene i følgende rekkefølge:

  1. Vi rangerer først og fremst de rabattkodene og tilbudene vi lister opp etter deres utløpsdato. Jo nærmere utløpsdatoen, desto høyere opp kommer en kampanje eller rabattkode.
  2. Hvis det ikke finnes en utløpsdato for en kampanje eller rabattkode, rangeres de etter hvor nye de er. Jo nyere, desto høyere opp kommer de.

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK