Om oss

Axel Hernborg

Dette nettstedet ble grunnlagt av meg, Axel Hernborg, i starten av 2014. Ideen til siden ble født etter en reise til Milano som dreide seg om en kontinuerlig leting etter gode og utfyllende artikler om hva man kunne gjøre i byen. I starten hadde siden navnet vadkanmangöra.se og var kun rettet mot det svenske markedet.

Etter at vadkanmangöra.se hadde vært aktiv i omtrent ett år, endret siden navn til tripwise.se. Det var under dette navnebyttet at nettstedet i tillegg til artikler med reisetips også begynte å publisere rabatter og rabattkoder fra flere aktører innenfor reisebransjen, som reisebyråer, flyselskap og hoteller. I takt med at dette rabattsegmentet tiltrakk stadig mer trafikk til siden, begynte også rabatter og tilbud fra detaljhandel å bli listet på siden.

Da tripwise.se hadde vært aktiv i ca. ett år, tok jeg også skrittet med å gå inn i det norske markedet ved at siden tingagjore.com ble opprettet. På kun én måned var det meste av innholdet på tripwise.se oversatt til norsk og publisert på den nye norske siden. Trafikken til tingagjore.com økte raskt, og etter at siden hadde vært aktiv i kun noen måneder, fortsatte jeg med å oversette tripwise.se til flere andre språk. I løpet av 2016 ble det opprettet sider som var rettet mot Danmark (atlave.dk), Finland (matkat365.fi), Nederland (reiziger365.nl), Tyskland (reisende365.de), Frankrike (voyage365.fr), Storbritannia (traveller365.co.uk), Polen (podroznik365.pl) og Italia (traveller365.it).

Disse 10 landspesifikke nettsidene ble drevet i ca. 3 år, frem til mai 2019 da jeg tok beslutningen om å slå sammen alle til en stor internasjonal ”.com”-nettside. Grunnen til denne konsolideringen var først og fremst at det skulle bli enklere å administrere hvert land, samt at det for markedsføring skulle bli fordelaktig å samle alle land under ett varemerke. Dette varemerket ble tripplo.com. I dag ligger det innhold som retter seg til et spesifikt land i en egen underkatalog på tripplo.com. Sverige på tripplo.se/, Danmark på tripplo.dk/, Storbritannia på tripplo.co.uk/ osv. Ved sammenslåingen i 2019 rettet Tripplo.com seg mot totalt 10 land. I begynnelsen av 2021 ble den italienske og polske delen stengt ned. Dette for å kunne legge mer tid og fokus på et mindre antall markeder. Derfor retter Tripplo.com seg i dag mot de 8 landene Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Storbritannia, Nederland og Frankrike.

Tripplo tidslinje infographic

Rabattkoder og rabatter

Rabattkodene og rabattene som publiseres på tripplo.com kommer direkte fra de selskapene som listes. Rabattkodene distribueres vanligvis via affiliatenettverkene selskapene har forbindelse med. Vi forsøker kontinuerlig å sørge for at rabattkodene fungerer og er aktuelle, men reserverer oss for at vi i blant kan ha glemt å fjerne eller oppdatere rabattkoder. Antallet rabattkoder man kan finne på tripplo.com endres kontinuerlig. Det kommer vanligvis an på sesongen. På høsten og rundt Black Friday samt før jul er det det alltid mange rabattkoder, mens det i starten av året og på sommeren kan være færre.

Reisetipsene

Målet med artikler og innhold som publiseres på tripplo, er å samle både små og store attraksjoner og severdigheter i de mest populære turiststedene rundt om i verden, men også å dele tips og annen informasjon som kan spare penger og gjøre det enklere å reise.

Denne nettsiden eies og drives av Rank High AB.

Selskapsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com