Slik tjener vi penger og skaper verdi samtidig

Vår Misjon: Å forbedre din netthandelopplevelse

Vår misjon er å hjelpe deg som ser etter reiser og annet reiserelatert å få så god en netthandelopplevelse som mulig. Dette ved å tilby de beste rabattene og rabattkodene fra ledende reiseselskaper og nettbutikker slik at du får så god pris som mulig på det du har tenkt å bestille eller kjøpe.

Gjennomsyn av våre inntektskilder: Transparens og tillit først

Tripplo.com tjener i prinsippet kun penger på forskjellige typer affiliate-samarbeid med ulike reisebyråer, bookingtjenester, hoteller, flyselskaper, rederier, bilutleiefirmaer, togoperatører, opplevelsesselskaper og et antall nettbutikker.

Slik fungerer affiliate-samarbeid: En Vinn-Vinn-Vinn Situasjon

Våre inntekter fra affiliate-samarbeid fungerer på samme måte som for mange andre nettsteder som får sine inntekter via affiliate-samarbeid. Dette betyr at hvis du klikker på en av våre rabattkoder eller rabatter og blir videreformidlet og deretter gjennomfører et kjøp, da får vi en liten sum som takk fra selskapet der du gjorde ditt kjøp. For deg medfører dette ingen ekstra kostnader. Prisen på det du har tenkt å bestille eller kjøpe vil være den samme enten du bruker våre affiliate-lenker eller ikke.

For å oppsummere det hele kan vi fastslå at alle tre parter drar nytte av Tripplo.com. Det blir en Vinn-Vinn-Vinn situasjon:

  • Du som bruker og kunde drar nytte: Du kan benytte deg av våre rabattkoder og rabatter og få en lavere pris på det du har tenkt å kjøpe eller bestille. Helt uten at det tilkommer noen kostnader.
  • Selskapet der du gjennomfører ditt kjøp drar nytte: Selskapet får deg som kunde via Tripplo.com, og du gjennomfører et kjøp som du kanskje ikke hadde gjort hvis du ikke hadde funnet en rabattkode eller rabatt gjennom vår nettside.
  • Tripplo.com drar nytte: Vi på Tripplo.com mottar en mindre sum penger fra selskapet der du har gjennomført din reisebestilling eller kjøp. Dette gjør at Tripplo.com kan drive virksomheten videre og forbedre tjenesten.

Andre inntektskilder:

Tripplo.coms inntekter består til 99% av inntekter fra ulike affiliate-samarbeid. Det kan imidlertid ved svært sjeldne anledninger skje at vi får andre inntekter ved for eksempel å gi et selskap ekstra mye eksponering. Det kan være at selskapet får synlighet i vårt nyhetsbrev eller at selskapet får en reklame-banner på Tripplo.com.

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK