Hotels.com rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: april 5, 2024
 • 9

Medlemmer får 10% rabatt på hoteller

Som medlem hos Hotels.com belønnes du med 10% rabatt på dine... Read More
desember 31, 2024 VIS RABATT/RABATTKODE jon.
 • 2

Eksklusive kuponger, rabatter og tilbud via nyhetsbrevet

Meld deg på Hotels.com sitt nyhetsbrev for å jevnlig motta eksklusive... Read More
desember 31, 2024 VIS RABATT/RABATTKODE jon.
 • 1

Siste Minutt: Spar opp til 75%

Benytt sjansen til å bestille siste minutt-reiser hos Hotels.com og spar opp... Read More
desember 31, 2024 VIS RABATT/RABATTKODE jon.
 • 0

Samle 10 stempler og få 1 bonusnatt (Tilsvarer 10% rabatt)

Gjennom Hotels.com sitt lojalitetsprogram kan du samle frimerker ved hver... Read More
desember 31, 2024 VIS RABATT/RABATTKODE på.
 • 1

Hemmelige medlemspriser: 10% Rabatt

Som medlem hos Hotels.com får du tilgang til hemmelige priser som kan gi deg... Read More
desember 31, 2024 VIS RABATT/RABATTKODE på.
 • 1

Få opp til 60% rabatt på hoteller i Europa når du benytter deg av siste minutt-tilbud.

Utforsk Europas beste reisemål med opptil 60% rabatt. En perfekt mulighet til... Read More
desember 31, 2024 VIS RABATT/RABATTKODE jon.
 • 0

Last ned Hotels.com Appen & få 10% ekstra rabatt

Ved å laste ned og bruke Hotels.com sin app får du 10% ekstra rabatt på din... Read More
desember 31, 2024 VIS RABATT/RABATTKODE jon.
 • 0

Gratis avbestilling på de fleste hotellene

Hotels.com tilbyr gratis avbestilling på de fleste hoteller, noe som gir deg... Read More
desember 31, 2024 VIS RABATT/RABATTKODE jon.
 • 0

Bli medlem og få personlige rabatter

Ved å bli medlem hos Hotels.com får du tilgang til personlige rabatter og... Read More
desember 31, 2024 VIS RABATT/RABATTKODE jon.
 • 0

Alltid prisgaranti hos Hotels.com

Med Hotels.com sin prisgaranti kan du være sikker på at du alltid får den... Read More
desember 31, 2024 VIS RABATT/RABATTKODE jon.
 • 0

Siste minutt-tilbud til helgen (5. apr. – 7. apr.) – Få minst 20 % rabatt på din neste helgetur!

Få minst 20% rabatt på utvalgte hoteller denne helgen. Her kan du få rabatt... Read More

Når hotellet skal bookas til reisen er Hotels.com et riktig godt valg. Dette multinasjonale selskapet ble grunnlagt av David Litman og Robert Diener allerede i 1991 og har gjennom årene hjulpet millioner av mennesker verden over med å finne hotell. I år 2005 ble Hotels.com kjøpt opp av Expedia, noe som har styrket varemerket ytterligere og ført til en stor ekspansjon i nye deler av verden. Totalt finnes det over 80 ulike Hotels.com-websider på 35 ulike språk. Hotels.com bruker vanligvis å være ganske sjenerøse med rabatter, kampanjer og ulike tilbud. Ikke minst når det kommer til rabattkoder så finnes det nesten alltid noe å finne som tar vekk en liten prosent av sluttsummen. Hotels.com tilbud

Korte fakta om Hotels.com

 • Over 365 000 ulike hotell og overnattingssteder
 • Hotell i over 60 ulike land
 • Prisgaranti (finn en lavere pris og Hotels.com matcher denne)
 • Betaling online eller på hotellet (gjelder ikke alle hotell)
 • Kundetjeneste døgnet rundt alle dager i uken
 • Ble grunnlagt i 1991 av David Litman og Robert Diener
 • Inngår i Expedia

Slik anvender du en rabattkode på Hotels.com

 1. Velg ut et hotell som du vil bo på under ditt opphold.
 2. Se til å angi riktig dato for å være helt sikker på at hotellet er tilgjengelig.
 3. Angi hvor mange personer som skal bo på hotellet.
 4. Dobbeltsjekk at rom og eventuelle tillegg stemmer.
 5. Når du trykker på “Booke” kommer du til betalingssteget der du kan skrive inn din rabattkode.
 6. Kontroller en siste gang at alt stemmer og skriv deretter inn rabattkoden i boksen “Anvend rabattkode” og trykk på "Aktivere". (Boksen for rabattkoder finnes vanligvis under boksen som viser “Totalpris”).
 7. Len deg tilbake og nyt når “Totalpris” minsker.

Regler for rabattkoder hos Hotels.com

 • Det er kun mulig å anvende én rabattkode per booking.
 • Rabattkoder kan overføres, men ikke selges.
 • Rabattkoder kan ikke erstattes mot kontanter.
 • Om datoen for et hotellopphold må endres etter booking med rabattkode, kan ikke en rabattkode legges til på den nye oppholdsdatoen
 • Om en booking er gjort med en rabattkode som avsluttes, kommer ikke rabattkoden til å bli trukket tilbake eller byttet ut.
 • En rabattkode kan omtrent aldri kombineres med Hotels.com rewards.
 • Rabattkoder kan ikke brukes av de ansatte i Hotels.com eller Expedia Inc.

Prisgaranti

For å kunne garantere at alle kunder får de aller laveste hotellprisene har Hotels.com innført en prisgaranti. Denne prisgarantien innebærer at Hotels.com tilbakebetaler mellomlegget om man som kunde finner samme hotellnatt til en lavere pris et annet sted. Denne hotellnatten må naturligvis stemme overens med hotell, dato, oppholdets lengde og romtype. Som kunde kan man altså alltid kjenne seg 100% sikker på at man får den aller laveste prisen når man booker hos Hotels.com. For å kunne få bruke prisgarantien og få mellomlegget etterbetalt kreves det at man senest kl 23.59 (lokal tid) dagen før hotelloppholdet sender in et erstatningskrav.

Gjesteanmeldelser

Gjennom årene har millioner av mennesker valgt å booke gjennom Hotels.com. Dette har ført til at det finnes en stor samling av anmeldelser fra tidligere hotellgjester. Totalt har Hotels.com over 11 millioner unike anmeldelser som er skrevet av kunder som har bodd på de ulike hotellene. Etter en undersøkelse utført av Millward Brown 2010 viste det seg at anmeldelsene var den mest avgjørende faktoren for kunder som skal velge hotell. Kundene syntes altså at muligheten til å lese om tidligere gjesters opplevelser veide tyngre enn bilder, antall stjerner, hotellbeskrivelsen og kunderangering. Gjesteanmeldelene er virkelig et utmerket verktøy å anvende for å finne et så bra og passende hotell som mulig, og hos en stor aktør som Hotels.com der det finnes over 11 millioner gjesteanmeldelser burde man virkelig se til å anvende disse for det de er verdt.

Welcome Rewards

Hotels.com tilbyr et lojalitetsprogram for regelmessige kunder som ofte booker hotell. Dette lojalitetsprogrammet kaller Hotels.com for “Welcome Rewards” og innebærer at man som kunde får sin ellevte hotellnatt helt gratis. Man behøver altså å ha booket ti netter tidligere før man får sin bonusnatt. For å kvalifisere seg er det bare å registrere seg og begynne å samle hotellnetter. En ting som er viktig å vite er at prisen for bonusnatten regnet ut fra en gjennomsnittpris fra de tidligere bookingene. Har man bodd på budsjetthotell kan man altså ikke regne med å få bo gratis på et 5-stjerners luksushotell. Foruten bonusnettene finnes det ytterligere en stor fordel med å være med i Hotels.com Rewards. Denne fordelen er at man får mulighet til å se "Hemmelige priser" på hotell verden rundt. Disse hemmelige prisene er ofte kraftig rabatterte og er ikke noe som vises for vanlige besøkende på Hotels.com eller på andre websider som sammenstiller og sammenligner hotellpriser. Enda en viktig ting å vite er at det omtrent aldri er mulighet for å kombinere en rabattkode med Welcome Rewards.

48-timersalg hos Hotels.com

Noen ganger i året pleier Hotels.com å holde et ordentlig salg. Dette salget varer vanligvis 48 timer og prisene på hotell kan være opptil 50 prosent nedsatte. Når et 48-timerssalg inntreffer finnes det derfor veldig mye penger å spare om man er kjapp med å booke. Det er greit å vite at reisedatoene ofte er begrensede til noen dager. Har man tenkt å ta en spontan reise eller er fleksibel med reisedatoene, så er Hotels.coms 48-timerssalg derfor noe som man virkelig bør se etter og holde et øye med.

Hotels.com-appen - En enklere måte å bestille hotell på og spare penger!

Hotels.com har en egen mobilapp som den siste tiden har blitt stadig mer populær blant kundene for å bestille hotell. En viktig grunn til dette er at du som bruker av mobilappen kan dra nytte av eksklusive tilbud. I tillegg kan du via telefonens GPS-funksjon enkelt se "Kveldens tilbud" på et kart direkte i mobilappen. I tillegg til å få tilgang til de beste tilbudene og kveldstilbudene, gjør appen det enkelt å holde oversikt over tidligere bestillinger og antall gratis netter i Hotels.com Rewards-programmet. Det er også mulig å betale på Hotels.com direkte med mobilappen og lagre kredittkortet ditt for fremtidige bestillinger. Appen er tilgjengelig for både Android-telefoner og iPhone.

Hotels.com nyhetsbrev - Få en eksklusiv Hotels.com rabattkode

Hotels.com har ikke bare en mobilapp som er populær. Selskapet har også et populært nyhetsbrev som tusenvis av abonnenter over hele verden mottar en eller flere ganger i uken. Å abonnere på nyhetsbrevet er noe alle som ønsker å spare penger på sin neste hotellbestilling bør gjøre. Nyhetsbrevet er vanligvis fullpakket med informasjon om de siste rabattene og kampanjene som kjører på Hotels.com. Noen ganger kan du til og med få en eksklusiv rabattkode i nyhetsbrevet. En rabattkode som er helt eksklusiv for abonnenter på Hotels.coms nyhetsbrev. Vanligvis trekker disse rabattkodene en prosentandel av den totale hotellbestillingen. Noen ganger sender Hotels.com også ut rabattkoder som lar deg samle doble hotellovernattinger med Hotels.com-belønninger. Med denne typen rabattkoder trenger du bare å samle inn fem netter for å få en bonusnatt gratis i stedet for 10 hotellovernattinger. I nyhetsbrevet deler Hotels.com også det siste innen reiseliv, alt fra informasjon om de nyeste reisetrendene til tips om hoteller på ulike reisemål. Vanligvis sender Hotels.com rabattkoder til nyhetsbrevabonnenter omtrent en gang i måneden. Så snart nye rabattkoder kommer til e-posten din, er det ikke en dårlig idé å sjekke når de utløper. Dette skyldes at rabattkodene noen ganger bare er gyldige i en svært begrenset periode.

Ofte stilte spørsmål om Hotels.com rabattkoder, kampanjer og rabatter

Hvordan finner jeg en Hotels.com-rabattkode?

Det er flere måter å få en rabattkode fra Hotels.com på. En måte er å bruke Google og besøke ulike rabattkodesider. En annen måte er å abonnere på nyhetsbrevet til Hotels.com. Som abonnent på nyhetsbrevet vil du kontinuerlig motta tips og informasjon om pågående kampanjer og de beste rabattkodene fra Hotels.com. En annen måte er å installere Hotels.com-mobilappen for å få tilgang til eksklusive rabattkoder og rabatter på mobiltelefonen som du kan bruke på din neste bestilling.

Hvor mye rabatt kan jeg få på overnattingen min med en Hotels.com-rabattkode?

Hotels.com rabattkoder gir alltid en prosentvis rabatt. Vanligvis er det rundt 8-10 prosent av. I sjeldne tilfeller kan det være 12-15 prosent av. Når det er høyere rabatter, gjelder de vanligvis bare for utvalgte overnattinger. For eksempel på et bestemt utvalg av destinasjoner.

Kan jeg kombinere flere kupongkoder?

Nei, du kan ikke kombinere flere kupongkoder. Du kan for eksempel ikke kombinere en rabattkode på 10 % med en rabattkode på 8 % for å få totalt 18 % rabatt. Bare én kode kan brukes per bestilling, så sørg for at du alltid bruker den beste rabattkoden.

Kan alle kunder, nye og gamle, løse inn rabattkoder på Hotels.com?

Ja, alle kunder kan løse inn rabattkoder på Hotels.com, både nye og eksisterende kunder. I svært sjeldne tilfeller kan det være koder som bare er gyldige for nye kunder som foretar en hotellbestilling.

Hva er den maksimale rabatten jeg kan få på Hotels.com?

Hvis du vil finne ekte kupp og få hotellreservasjoner til den absolutt laveste prisen, kan du bli med på Hotels.coms 48-timers SALG. Under dette SALGET kan du få så mye som 50% rabatt på utvalgte overnattingssteder og hoteller. Hvis du i tillegg kan kombinere dette med en rabattkode eller en gratis overnatting fra Hotels.com Rewards, får du et veldig billig opphold i ferien! Gå heller ikke glipp av å bruke de hemmelige prisene du får tilgang til som medlem av Hotels.com Rewards for å få ekstra rabatter.

Hva er fordelene med å abonnere på nyhetsbrevet fra Hotels.com?

Det er flere fordeler med å abonnere på nyhetsbrevet. For det første får du massevis av inspirasjon og tips om ulike hoteller og reisemål du kan besøke på din neste reise. I tillegg vil du også motta informasjon om de nyeste rabattkodene og rabattene. Du kan enkelt registrere deg med e-postadressen din og når som helst avslutte abonnementet.

Kontakt Hotels.com: Få hjelp med hotellbestillinger, spørsmål eller bekymringer

Hvis du har spørsmål rundt en gjort hotellbestilling, bookingbetingelser og regler for booking, betaling eller lignende, kan du alltid kontakte Hotels.com. Du har muligheten til å komme i kontakt med Hotels.com enten via nettprat på deres hjemmeside eller via telefon. Du kan nå dem på telefonnummer 24 15 97 42.

Kontakt Tripplo.com: Få hjelp med våre rabattkoder og rabatter

Hvis du har noen spørsmål om Hotels.com-rabattene eller rabattkodene som er tilgjengelige her på Tripplo.com, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Artikkelforfatteren og utgiveren av Hotels.com-rabattene, jeg Axel Hernborg, står til din disposisjon for å svare på dine spørsmål. Du kan nå meg via e-post på axel@tripplo.com.

Medlemmer får 10% rabatt på hoteller januar 1, 2025
Eksklusive kuponger, rabatter og tilbud via nyhetsbrevet januar 1, 2025
Siste Minutt: Spar opp til 75% januar 1, 2025
Samle 10 stempler og få 1 bonusnatt (Tilsvarer 10% rabatt) januar 1, 2025
Hemmelige medlemspriser: 10% Rabatt januar 1, 2025
Få opp til 60% rabatt på hoteller i Europa når du benytter deg av siste minutt-tilbud. januar 1, 2025
Last ned Hotels.com Appen & få 10% ekstra rabatt januar 1, 2025
Gratis avbestilling på de fleste hotellene januar 1, 2025
Bli medlem og få personlige rabatter januar 1, 2025
Alltid prisgaranti hos Hotels.com januar 1, 2025

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK