TripX rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: april 30, 2021

Ikke gå glipp av å se hva andre reisebyråer og bookingsider har å tilby

Hvis du vil se hvilke ekstra rabatter som er tilgjengelige når du reiser, vennligst besøk sidene våre med rabatter og rabattkoder fra noen av de andre reisebyråene vi samarbeider med. For eksempel har vi lister over kampanjer og tilbud fra Sembo og spesialpriser og kampanjer fra Expedia. Hvis du er heldig finner du en virkelig god rabatt som vil spare deg for mye penger på din neste reise!

TripX

TripX er et svensk reiseselskap som ble grunnlagt i 2010 av Martin Wirth og Morten Husby, begge med lang erfaring fra reisebransjen. Når man booker en reise inne på TripX.no velger man selv om man vil booke hotell eller fly samtidig eller hver for seg.

Her finner man et stort utvalg av storbyreiser til London, Athen, Istanbul, Lisboa, Marrakech, New York, Madrid, Praha, Barcelona, Berlin, Roma og Venezia. For den som vil dra på sol- og badeferie finnes charterreiser til blant annet Tyrkia, Bulgaria, Dubai, Spania, Hellas, Kyrpos og Kroatia. Mange av hotellene er barnevennlige og tilbyr all-inclusive. Det går også an å booke transfer til og fra hotellet på mange av reisemålene.

TripX vinterfavoritter

TripX har direkteavtale med de fleste av hotellene, hvilket gjør at når du booker din reise gjennom TripX får du garantert lavest pris, sammenlignet om du skulle booke gjennom en annen hotellforhandler. Hotellet er nøye utvalgt og godkjent av TripX for å passe den skandinaviske reisendes smak. TripX.no har reisegaranti hos det svenske Kammarkollegiet (tilsvarende det norske Reisegarantifondet), hvilket innebærer at du som kunde kan få erstatning i tilfelle din reise skulle bli innstilt på grunn av konkurs eller lignende. Tripx Travel AB har en omsetning på ca 9 millioner kroner.

Opptil 25% rabatt hos TripX
Bestill billige storbyferier hos TripX

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK