Agoda rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: mars 31, 2024
  • 2

Minst 10% rabatt med Agoda Great Escape

Benytt deg av Agoda Great Escape-tilbudet for å spare minst 10% på utvalgte... Read More
september 30, 2024 VIS RABATT/RABATTKODE jon.
  • 1

Aktiver denne Agoda-koden for å få opptil 8% rabatt

Få en umiddelbar rabatt på opptil 8% på din neste bestilling hos Agoda ved... Read More
desember 31, 2024 VIS RABATT/RABATTKODE jon.
  • 1

Bestill og spar 5% med denne Agoda-koden

Dra nytte av 5% rabatt på din bestilling hos Agoda når du bruker denne... Read More
desember 31, 2024 VIS RABATT/RABATTKODE jon.
  • 0

Opptil 25% rabatt som Agoda VIP-medlem

Bli en Agoda VIP-medlem og nyt opptil 25% rabatt på dine bestillinger. En... Read More
desember 31, 2024 VIS RABATT/RABATTKODE jon.
  • 1

Opptil 30% rabatt på internasjonale hoteller

Utforsk verden og spar opptil 30% på internasjonale hotellbestillinger gjennom... Read More
desember 31, 2024 VIS RABATT/RABATTKODE jon.

Om Agoda

De fleste mennesker liker å reise og utforske verden. Dessverre har det historisk sett vært langt fra alle som har hatt muligheten til å kunne reise, da det har vært dyrt og noe som bare de mest privilegerte har hatt råd til. Selv om det fortsatt koster en del å reise, har prisene gått ned en hel del og billige budsjettreiser er mer tilgjengelige enn noen gang. Dette er Agoda.com det perfekte eksempelet på!

Agoda ble grunnlagt i 2005 og er en ledende online reisebyrå med hovedkontor i Singapore. Selskapet tilbyr bestilling av ferieboliger, hoteller, fly og flyplasstransport. Det er også mulig å bestille pakkereiser. Agoda er for eksempel et paradis for alle som leter etter rimelige siste-liten-reiser!

Pressede priser og ekstra rabatt med Agoda-rabattkoder

Agoda jobber kontinuerlig med å presse prisene, og i tillegg til allerede pressede ordinære priser tilbyr Agoda stadig spesialtilbud og kampanjer. Dessuten, takket være rabattsteder som Tripplo.com, er det mulig å kunne ta del av og bruke ulike Agoda-rabattkoder for å få enda lavere pris på din reisebestilling.

Slik bruker du en Agoda-rabattkode:

Å bruke Agoda-rabattkoden er veldig enkelt:

  1. Rull litt opp på denne siden og velg rabattkoden eller rabatten du vil bruke for ditt kjøp. Klikk på "Vis rabatt/rabattkode".
  2. Nå ser du enten en kode med tall og bokstaver eller en instruksjon om hvordan rabatten brukes.
  3. Når du er inne på Agoda.com, skriv inn din destinasjon eller overnatting, samt de datoene du er interessert i. Velg rommet du vil bestille og klikk på "bestill". Du vil nå bli tatt videre for å fullføre bestillingen.
  4. Hvis du kopierte koden fra vår nettside, ville dette være tidspunktet for å lime den inn i riktig boks (som du kan se på bildet nedenfor). Hvis det står at rabatten aktiveres via lenke, vil rabatten bli brukt automatisk.
  5. Nå er alt klart! Det var alt som trengtes for at du skulle kunne reservere et hotell med en Agoda-rabattkode. Enkelt, ikke sant?

Vanlige spørsmål og svar om Agoda-rabattkoder, kampanjer og spesialtilbud

Hvordan kan jeg få tak i en Agoda-rabattkode?

Du kan finne Agoda-kampanjekoder på rabattsteder som Tripplo.com. Du kan også finne dem i ulike online-forum og på sosiale medier der Agoda noen ganger deler eksklusive rabattkoder, kampanjer og reisetilbud med sine følgere. Du bør også sjekke direkte på Agodas nettsted etter rabattkoder og melde deg på Agodas nyhetsbrev for å eventuelt få kampanjekoder og tilbud rett i e-posten din.

Hvor mye rabatt kan jeg få med en Agoda-rabattkode?

Det varierer mellom ulike koder, men felles for de fleste Agoda-rabattkoder er at de gir en rabatt i prosent. Disse rabattene kan være 5%, 10% eller 15%. Det er svært uvanlig at en Agoda-kode gir mer enn 10-15% rabatt. Hvis du finner en rabattkode som gir 5% rabatt, bør du være veldig fornøyd!

Kan jeg avbestille flyet som jeg har bestilt med en Agoda-rabattkode?

Ja, det spiller ingen rolle om du har bestilt med en rabattkode eller ikke. Men det avhenger av flyselskapet. Noen flyselskaper krever at du betaler et avbestillingsgebyr, mens andre har en policy om at deres fly ikke er refunderbare. Husk at hvis flyselskapets policy sier at avbestillinger ikke er tillatt, er det ingenting Agoda kan gjøre.

Hvis du vil avbestille en bestilling, er det enkleste måten å kontakte Agoda - send dem en e-postmelding med dine detaljer, som ditt bestillingsnummer, flyets dato og hvilket segment du vil avbestille (innenriks, utenriks eller begge), samt grunnen til din avbestilling.

Husk også at du ikke vil få tilbake pengene for rabatten som er trukket av med en rabattkode. La oss si at bestillingen din koster 1000 kr, men med en rabattkode som ga 10% rabatt, fikk du ned prisen til 900 kr. Du vil da bare få tilbake de 900 kr du betalte og ikke 1000 kr som bestillingen egentlig kostet.

Har Agoda et lojalitetsprogram?

Strengt tatt har ikke Agoda sitt eget lojalitetsprogram. De deltar imidlertid i PointsMAX, der du kan velge ditt favorittlojalitetsprogram, og poengene legges til kontoen din hver gang du foretar en bestilling hos Agoda. Det er 46 deltakende partnere, så du kan definitivt ikke klage på at du ikke har mange å velge mellom. Les mer på Agodas nettside om hvordan det hele fungerer.

Hvor lenge er en Agoda-rabattkode gyldig?

Det finnes ikke noe enkelt svar på det, siden hver Agoda-rabattkode har unike vilkår. Noen koder er gyldige bare en dag, noen er gyldige i en fastsatt tidsperiode, som en uke eller en måned, mens noen er gyldige på ubestemt tid. Så hvis du vil vite hvor lenge Agoda-rabattkoden din er gyldig, anbefaler vi at du sjekker vilkårene og betingelsene for den.

Hvor ofte kommer det nye Agoda-rabattkoder?

Det er vanskelig å si nøyaktig når en ny Agoda rabattkode vil dukke opp. Noen ganger kommer det flere i løpet av en uke, mens det andre ganger kan ta litt lenger tid før det kommer nye rabattkoder. Den beste måten å aldri gå glipp av når en ny Agoda-rabattkode blir tilgjengelig, er å følge denne siden på Tripplo.com og begynne å abonnere på Agodas nyhetsbrev.

Hva kan jeg gjøre hvis Agoda-rabattkoden min ikke fungerer?

Hvis Agoda-rabattkoden din ikke fungerer, kan dette ha flere årsaker. Det første du bør gjøre er å sjekke at du har skrevet den inn riktig, hvis den for eksempel har både store og små bokstaver. Du bør også dobbeltsjekke så utløpsdatoen ikke har passert, og at du oppfyller alle vilkår som kreves for at rabatten skal kunne påføres. Kanskje har du oversett at rabattkoden krever en minimumsbestillingsverdi som du ikke når opp til, eller at den bare gir rabatt på spesielle reisemål. Hvis du fortsatt har problemer til tross for at du mener at du oppfyller alle krav og bestemmelser som gjelder for din spesifikke Agoda-rabattkode, bør du kontakte Agodas kundeservice for å få mer hjelp med å finne ut hva som er galt med koden din.

Minst 10% rabatt med Agoda Great Escape oktober 1, 2024
Aktiver denne Agoda-koden for å få opptil 8% rabatt januar 1, 2025
Bestill og spar 5% med denne Agoda-koden januar 1, 2025
Opptil 25% rabatt som Agoda VIP-medlem januar 1, 2025
Opptil 30% rabatt på internasjonale hoteller januar 1, 2025

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK