Booking.com rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: mai 2, 2021

Flere fine rabatter på hotell og overnatting her på Tripplo

Kanskje finner du den perfekte rabattkoden for Booking.com her hos oss. Det er utmerket i så fall! Kanskje du også vil ta sjansen på å finne flere rabattkoder og kampanjer på reiser og hotell? Vi her i Tripplo sørger alltid for å ha en rekke virkelig gode tilbud på hotell og reiser. Hva med Kampanjekoder for Hotels.com eller kampanjekoder som du kan bruke hos Expedia? Uansett hvor du ønsker å reise, er det nok en god rabatt til deg her!

Booking.com

Booking.com er en av de absolutt største gigantene når det kommer til hotell, hostel og andre typer overnatting. Hver dag booker privatpersoner og forretningsreisende over 850 000 hotellovernattinger via Booking.com og totalt tilbyr denne bookingsgiganten over 640 000 ulike hotell og overnattinger på over 76 000 destinasjoner i 211 land.

Booking.com er et utmerket valg for den som er ute etter en prisverdig og trygg booking. Selskapet har døgnåpen kundetjeneste, snakker 42 ulike språk, har beste pris-garanti og har ingen bookingsavgifter. Dessuten finnes det massevis av kundeomtaler å lese før man bestemmer seg for hvilket overnattingssted man skal bookes. Det finnes faktisk snart over 50 millioner gjesteanmeldelser som har blitt skrevet av tidligere hotellgjester. Når det kommer til rabattkoder, rabatter og kampanjer har Booking.com omtrent alltid noe å tilby. For å få riktig gode priser på hotellbookinger burde man bli medlem hos Booking.com. Som medlem blir man stadig oppdatert med ulike kampanjer og får tilgang til såkalte «Secret deals» som kan spare deg opptil 50 prosent.

Booking.com tilbud

Korte fakta om Booking.com

 • Over 640 000 ulike hotell og overnattingssted.
 • Hotell og overnattingssted på over 76 000 reisemål i 211 land.
 • Over 45 millioner anmeldelser fra tidligere kunder/hotellgjester.
 • Hver dag bookes det over 800 000 hotellovernattinger på Booking.com.
 • Ingen bookingsavgifter eller administrasjonsavgifter.
 • Beste pris-garanti (Booking.com betaler mellomlegget om du finner en lavere pris).
 • Mulighet til å betale på stedet på flere hotell.
 • Ble grunnlagt i 1996 i Nederland.
 • 40 ulike språk tilgjengelige.
 • I dag har Booking.com 155 kontorer i 63 land.
 • Totalt jobber over 8600 personer over hele verden for å hjelpe kunder og partnere.

Noen vanlige spørsmål og svar om Booking.com-kampanjekoder, rabatter og tilbud

Hvor stor rabatt kan jeg få på min bestilling med en Booking.com-rabattkode?

Vanligvis gir en Booking.com-rabattkode en rabatt på omtrent 5-10%. Dette gjelder for rabattkoder som gir en prosentuell rabatt. Det finnes også rabattkoder, som er ekstremt sjeldne, som gir en fast rabattsum, for eksempel 200 kr, eller et 2-for-1-tilbud. Det er ikke alltid lett å finne en Booking-rabattkode med høy rabatt, så hvis du har funnet en fungerende kode som gir så lite som 2-5% rabatt, bør du være veldig fornøyd.

Kan jeg kombinere flere rabattkoder for å få en større rabatt på min bestilling hos Booking.com?

Det er dessverre ikke mulig å kombinere flere rabattkoder for å få en større rabatt på hotellbestillingen din. Du må rett og slett nøye deg med å bruke den Booking.com-rabattkoden som gir den høyeste rabatten.

Hvor ofte lanseres det nye Booking.com-rabattkoder?

Frekvensen varierer, men du kan generelt forvente nye rabattkoder høyst en gang per måned. Under visse reiseperioder kan det være oftere, mens det i perioder med lavere etterspørsel etter reiser kan være færre Booking.com-rabattkoder tilgjengelige.

Kan jeg bruke en Booking.com-rabattkode mer enn én gang?

Det avhenger av hva slags rabattkode du har funnet. Hvis du har funnet den på Tripplo.com eller en lignende rabattside, er det vanligvis generelle koder som du kan bruke for flere separate bestillinger. Hvis det derimot er en rabattkode som du har fått tilsendt via e-post direkte fra Booking.com, kan det være en helt unik kode som bare kan brukes for én bestilling ved en bestillingsanledning.

Kan jeg få cashback hos Booking.com?

Booking.com tilbyr ikke et eget cashback-program for sine kunder. Hvis du ønsker å få cashback i form av penger tilbake, bør du lete etter en tredjepart, for eksempel en cashback-nettside eller lignende.

Får jeg rabattkoder når jeg abonnerer på Booking.coms nyhetsbrev?

Det er ingen garanti, men Booking.com selv sier at de deler eksklusive rabatter og tilbud med sine nyhetsbrevabonnenter. Hvis du ønsker å få rabatter og rabattkoder og virkelig være på den sikre siden, er det derfor en god idé å registrere deg for Booking.coms nyhetsbrev.

Opptil 25% rabatt hos Booking.com
Få Booking.coms beste tilbud og eksklusive priser

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK