DFDS rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: mars 27, 2023

Om DFDS

DFDS er et ærverdig dansk selskap med en lang og stolt historie. Selskapet ble nemlig grunnlagt allerede i 1866, da fire mindre ferjeselskaper fusjonerte. I dag er DFDS en av de ledende ferjeoperatørene i Europa. Selskapet har også blitt utnevnt flere ganger som både verdens og Europas fremste ferjeoperatør ved "World Travel Awards". DFDS har ruter på flere steder i Europa, blant annet kan du reise fra Oslo til København, men du kan for eksempel også ta turen fra Amsterdam til Newcastle, du finner alle ferjerutene på dfds.com. Men DFDS er mer enn vanlige ferjeoverfarter. Med DFDS kan du for eksempel også dra på minicruise og skjemme bort deg selv og dem du bryr deg om med noen dager til sjøs fylt med opplevelser, deilig mat, underholdning og avslapning. Eller hva med en miniferie med hotell? Alt dette finner du på DFDS.com.

Ofte stilte spørsmål og svar om DFDS-kampanjekoder, rabatter og tilbud

Hvor mye rabatt kan jeg få på bookingen min med en DFDS-rabattkode?

En DFDS Seaways-rabattkode gir vanligvis en rabatt på rundt 5-10%. Dette gjelder når det er en rabattkode som gir en prosentvis rabatt. Det finnes også andre typer rabattkoder som gir en rabatt i kroner eller for eksempel en rabatt i form av at to personer kan reise til prisen for én person. Ikke bruk for lang tid på å finne en DFDS-rabattkode som gir så høy rabatt som mulig. Det er ikke alltid DFDS Seaways gir ut rabattkoder, så uansett hvor mye rabatt den rabattkoden du har funnet gir, bør du være veldig fornøyd, ettersom det er langt fra alle som får tak i en fungerende DFDS-rabattkode når de skal bestille!

Kan jeg kombinere flere rabattkoder for å få en veldig stor rabatt på bookingen min?

Det er dessverre ikke mulig å slå sammen flere rabattkoder slik at de sammen gir en høyere rabatt. Du må rett og slett sørge for å bruke den DFDS-rabattkoden som gir høyest rabatt.

Hvor ofte kommer det nye DFDS-rabattkoder?

Det varierer hele tiden, men som regel kan du regne med at det blir utstedt en ny DFDS-rabattkode maks én gang i måneden. Under visse reiseperioder kan det være oftere, og i perioder med lavere etterspørsel etter reiser kan frekvensen av nye DFDS-rabattkoder være lavere.

Kan jeg få cashback hos DFDS Seaways?

DFDS har ikke sitt eget program som gir kundene rene penger tilbake. Hvis du vil ha cashback i form av rene penger tilbake, må du henvende deg til en tredjepart, som for eksempel en cashback-nettside.

Får jeg rabattkoder når jeg abonnerer på DFDS' nyhetsbrev?

Det er ingen garanti, men faktum er at DFDS selv sier at de deler eksklusive rabatter og tilbud med sine abonnenter. Hvis du er ute etter å få tak i rabatter og rabattkoder, er det derfor en veldig god idé å registrere deg for DFDS Seaways' nyhetsbrev.

Kampanjer: Opptil 50% rabatt hos DFDS
Tilbud hos DFDS: Minst 5-25% rabatt
DFDS beste tilbud og eksklusive rabatter og rabattkoder

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK