Expedia rabattkode 2024

Siste rabatt lagt til: mai 2, 2021

Expedia er et av verdens største reiseselskap og eier mange av de ulike reisevaremerkene som man vanligvis kommer i kontakt med når reisen skal bookes. I Expedia Inc. inngår blant annet Hotels.com, Trivago, Venere og Hotwire. Totalt omsetter Expedia årlig opp mot 6 milliarder dollar og stadig gjør selskapet nye oppkjøp og veksten øker ytterligere.

Utvalget er utrolig stort og som kunde finner man over 400 000 hotell og overnattingssteder over hele verden, flybilletter fra 400 flyselskap, leiebiler fra verdenskjente leiebilfirmaer og prisverdige pakkereiser med fly og hotell. Dessuten finnes det hos Expedia mulighet til å booke ulike opplevelser og aktiviteter med alt i fra guidete rundturer til helikopterturer. Foruten klassiske pakkereiser med fly og hotell har Expedia også skreddersydde solreiser og weekend-pakker. Om man er forberedt på å reise på kort varsel finnes det fullt av siste minutt-reiser til riktig gode priser.

Expedia tilbud

Velger man å booke sin reise via Expedia finnes det mange fordeler. Blant annet får alle kunder prisgaranti som innebærer at man som kunde har mulighet til å få hele mellomlegget tilbakebetalt om man finner samme reise til en lavere pris. Prisgarantien gjelder hotell og pakkereiser med fly og hotell. Det er også helt avgiftsfritt å avbestille eller endre praktisk talt enhver hotellbooking. Vil man være ekstra sikker på at reisen blir så bra som mulig finnes det 11 millioner gjesteanmeldelser å lese igjennom før man velger. Også når det kommer til betaling kan man føle seg trygg. Expedia har høy sikkerhet rundt sin betalingsløsning og aksepterer de vanlige kreditt- og bankkortene samt PayPal og internettbetaling via Nordea eller Handelsbanken.

Er man ute etter å få en så god pris som mulig på sin reise gjelder det å holde styr på Expedias ulike kampanjer og tilbud. Hos Expedia finnes det en fane i hovedmenyen hvor man finner ulike tilbud og midlertidige rabatter. Det kan gjelde alt i fra rabatt hos et spesifikt flyselskap til ekstra gode priser på utvalgte feriemål. Utover de ulike kampanjene pleier det av og til å finnes rabattkoder som kan anvendes hos Expedia. Disse rabattkodene pleier å gjøre bookingen ytterligere noen prosent billigere og er det en stor sluttsum er det mye å spare. Skal man for eksempel ta med seg hele familien til andre siden av jordkloden, så kan man spare flere tusenlapper på å bruke en rabattkode.

Korte fakta om Expedia

 • Verdens største online reisebyrå
 • Omsetter over 5 milliarder dollar
 • Over 400 000 hotell og overnattingssteder
 • Fly med 400 ulike flyselskap
 • Leiebil på 30 000 destinasjoner med verdensledende leiebilselskap
 • Pakkereiser med fly + hotell
 • Opplevelser og aktiviteter (Guidede turer, inngangsbilletter osv.)
 • Ferdige solreiser og weekendpakker
 • Restplassreiser til lave priser
 • Over 11 millioner gjesteanmeldelser fra tidligere kunder
 • Prisgaranti (Expedia betaler mellomlegget for samme reise om man finner den til lavere pris)
 • Sikker og kryptert betalingsløsning

Slik anvender du en rabattkode hos Expedia

 1. Anvend Expedias søkefunksjon for å finne hotell, flyreise, pakkereise, bil eller aktivitet/opplevelse på valgt dato.
 2. Velg ut det du er interessert i og klikk på prisen.
 3. Sørg for at alt stemmer (Romtype, eventuelle tillegg osv.).
 4. Klikk på "Booke". (Har du ikke valgt hotell gå til neste steg) Velg om du vil betale nå eller på stedet.
 5. Du kommer nå til steget der du fyller inn personopplysninger etc.
 6. Klikk på "Angi en kupong- eller tilbudskode" under "Betaling".
 7. Skriv inn din Expedia rabattkode og klikk på "Legg til kupong".
 8. Nå er din Expedia rabattkode aktivert. Nyt synet av at prisen synker :)

Regler for rabattkoder hos Expedia

 • Det går ikke an å kombinere flere rabattkoder hos Expedia
 • Expedia rabattkoder kan ikke løses inn i kontanter
 • Det er ikke mulig å løse inn en Expedia rabattkode etter at en booking er gjort.
 • Det er forbudt å selge rabattkuponger videre.
 • Expedia rabattkoder kan kun anvendes når betalingsalternativet "betal direkte online" har blitt valgt.
 • Expedia forbeholder seg retten til når som helst å endre vilkårene eller annullere rabattkoden.
 • Det går ikke an å løse inn Expedia rabattkoder mot ulike avgifter som for eksempel endringsavgift, avbestillingsavgift og administrative avgifter.

Vanlige spørsmål om Expedia

Hvordan kansellerer jeg en reise?

Du som kunde kan gjøre en avbestilling ved å ringe Expedias kundeservice. Det er også mulig å gjøre online hos Expedia. Expedia kundeservice håndterer alle slike henvendelser til reiseleverandører og har heller ingen mulighet til å håndtere kanselleringer som gjøres via e-post dessverre.

Kan du endre bestillingen din?

Dersom du etter bestilling av reise ønsker å endre reisedato, destinasjon, overnatting, avreisested eller transportmiddel, kan du ringe kundeservice eller bruke nettsiden. Dessverre har ikke Expedia muligheten til å håndtere endringer som gjøres via e-post til selskapet. Et gebyr kan bli belastet av den relevante tredjepartsleverandøren hvis du endrer en bestilling. Hvis du ønsker å ombooke en del av din egen bestilling og hvis endringen er tillatt av tredjepartsleverandøren, kan et ombestillingsgebyr påløpe. Dette kommer i tillegg til eventuelle gebyrer som belastes av tredjepartsleverandøren.

Kan Expedia hjelpe med pass og visum?

Reiser du internasjonalt kan det hende du trenger reisedokumenter som pass, innreisevisum, ETA eller ESTA. Hvis du ikke har de riktige dokumentene, risikerer du å bli nektet innreise i mange land. For å hjelpe deg med å unngå gebyrer i siste liten og for å sikre at du har reisedokumentene dine i god tid før reisen, samarbeider Expedia med VisaCentral, som er verdens største leverandør av pass og visum.

Har Expedia et bredt utvalg av restplasser?

Ja. Restplasser gir deg muligheten til spontant å ta en pause når hverdagen føles forutsigbar og du må unne deg en time-out for å unngå alt hverdagsstress. Du vil kanskje ha nye inntrykk og møter eller bare finne en rimelig utenlandsreise til mellom 10% rabatt og 50% rabatt. Restplasser gir deg sjansen til å dra på akkurat den turen som kanskje har vært litt for dyr. Det kan også gi deg og dine kjære en mulighet til å oppdage nye drømmedestinasjoner over hele verden som du ellers ikke ville ha dratt til. Restplasser er stort sett utformet som komplette pakkeopplevelser. Alt du trenger er på plass. Når det er tid for eventyret ditt, er det du som setter grensene. Sjarmen er at nye eventyr og opplevelser tilbys hver dag. Det er viktig å holde øynene åpne for nye deals. Ta en titt på Expedias nettside når du har litt tid til overs, slik at du ikke går glipp av turen.

Opptil 25% rabatt hos Expedia
Expedia Pakkereisetilbud: Pakkereiser til under 1999,00 kr per person
Expedia Hotelltilbud: Opptil 30% rabatt

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Nettsted: Rankhighab.com
Brukervilkår Personvernregler Cookies Slik tjener vi penger Hvordan vi finner, verifiserer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK